Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbjegavati?!? Nas narod ga pijucka preventivno, unaprijed! Piju ga za nesanicu, za celavljenje, mrsanje, katastrofa!
Sve je stvar sudbine! Dovoljno je da se nađe u našem organizmu u nepovoljnom trenutku i mogu nastati alergije sa teškim posljedicama, od posljedičnih anomalija na srcu i mozgu pa sve do smrti!
Doživio kliničku smrt kao posljedicu reakcije na pencilin, uspjeli su me oživjeti ali i sad 40 godina poslije pitam se jesam li normalan.
AAAAI ga sad. Javlja se bol u predjelu stražnjice da ne bidnem prost pogotovo ako medicinska sestra vježba pikado za olimpijadu pa ti zvizne sa vrata kroz pantalone kroz koje ne brovingov metak ne može proći ili dragi Bože ako je neka iz srednje na praksi , prvo te izgrebe pa izje*e , tad tek saznaš koliko imaš kostiju i kako su raspoređene.