Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste spremni za terapiju hahaha
Pitajte srbalje oni vole krv
kako su mene ucili nema poganije tekucine od krvi, i najmanja kolicina je infektivna, leglo bakterija i virusa.... Ne treba ni napominjat da se najgore zaraze prenose upravo sa krvlju, ukljucujuci HIV, ebolu, malariju... Postoje cak i neki dokumenti koji dokazuju da su ove bolesti nastale eksperimentisanjem i mijesanjem pojedinih tipova krvi nekih zivotinja
De mi nadji te dokumente bas me interesuje pokusavam ali mi ne uspjeva, za link unaprijed hvala ;) ja se ne bi slozio s tobom. Dragocjenije tekucine nema od krvi. Ona daje zivot. Donirajte krv ljudi kad god stignete stvarno je ljudima potrebna. Spasavajte zivote ps. Istrazi malo bolje malariju i ebolu s cim se ona prenosi :)
https://www.cdc.gov/vhf/ebola/transmission/ ebola je hemoragijska groznica, u vrhuncu bolesti bolesnik pocinje krvariti iz svih mogucih tjelesnih otvora a sama krv je INFEKTIVNA, tako da se zarazi onaj ko dodje i u najmanji kontakt sa zarazenom krvlju. Malariju prenosi komarac tako sto sise krv zarazene osobe i prenosi na zdravu.. Znaci opet KRV. A ebolu su stvorile zapadne farm. kompanije igrajuci se sa krvlju primata, evo link: http://www.lightparty.com/Health/AidsEbola.html
Još malo pa će se i 💩 mazati
Znači ipak Elizabeth Bathory nije bila luda nego je živjela u pogrešno vrijeme.
okle ti ona pade na pamet?? morebit da je pogrešnu primjenu vršila kupajući se.
Ona je uživala u tuđoj, a ova Kardašijanka u svojoj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a jel' tvoja, ili tuđa krv? nešto kontam, kad sam bio mali pa mi nije ništa smetalo (doduše, ne smeta mi ni sad pretjerano), desi se, prilikom odnosa, iako budem upozoren na stanovite dana, ali muški prasac to ne gleda - stoka muška, da nekad bude sav obliven krvlju kao da je iz rata pobjeg'o. nisam nešto primjetio da mu se poboljšala ni veličina ni funkcija nego baš obrnuto. dakle, terapija ne važi za sve extremitete.
@yahooooooo. eh, ti znaš koji sam ja hajvan. pa to ni ja ne znam
Oj nemoj to, fakat ti to nije zdravo, infekcija milijun, radije idi backdoor hahaha
krvavo ti sunce :)