Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njeni jajnici = njen problem i odluka. Sta je boli k*ta sta vi mislite o tome...
Ona je javna osoba i ove odluke će utjecati na mnoge žene u svijetu. Negativno. Da ne budu žene.
Gorane niko ne pita kako ce njoj biti poslije toga, ali to je zato sto smo mi onako malo primitivni i neobrazovani. Kroz kakve promjene zena prolazi nakoh tog procesa..hormonalne, psihicke, fizicke..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sledeci potez Anđe je odstraniti srce zbog sigurnosti da nefasuje infark
Uvjeren sam da laže.
Kazu da je Bred is solidarnosti odstranio i svoje jajnike.
ubih se misleci o tome.
Meni se cini da je ona prvo od stranila mozak pa onda sve ostalo 😝😛😄
na kraju ce je auto bubnut
Kliks konzilij.
...moj brede pite, da si ti imalo pametan idi zaganjaj onu scarlet johannson ili neku drugu mladu picu...*** tu više osta od nje samo koža da je napušeš ko lutku! prazna i osušena!
ovo nas pitaju da li je...pff ...stvarno su dosadni sa Andjelinom i njezinim sisama,picom i ostalim dijelovima...pa jbo te boli m k...za njezine jajnike!!!
Odlučivala je svom tijelu i svojim organima. Vjerujem da je znala razloge zbog kojih to čini. To je bila njena samoodbrana i zaštita od eventualne bolesti. Ne vidim čemu briga i osude.
Nije ispravno!!! Ispravno je: Da li je Angelina Jolie ispravno odlučila kada je uklonila dojke i jajnike!
to je totalno njezina licna stvar i zbog cega ima potreba da uopste pisete o tome, pustite Angie dovoljno su joj tesko pale te dvije operacije
Sad Bred može da pumpa pez zaštite.
Sljedece godine kad dodju samo noge na sarajevo film festival...
Ja bih joj preporučio da preventivno ukloni mozak, zbog mogućnosti moždanog udara! Ali predpostavljam da je to već uradila, što bi i objasnilo preventivno uklanjanje dojki i jajnika...
Car si!