Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dr. rodriguez bi mogo i sebi malo osmjeh popravit nekom operacijom!
Donator kože s lica kažu "poginuo nakon što se sudario s pješakom." Hmmm.... cNIje li to zapravo bilo, satr'o pješaka na prelazu i izgubio kontrolu nad volanom i krhnuo u zid ili se isprevrtao pa izgubio život, Jer kako sada piše, vrlo je čudno da se tek tako sudariš s pješakom i od toga pogineš !
Lik je bio na biciklu,ne u autu.... Nisu kao i obicno dobro objasnili!
Zbog ovakvih slucajeva postoji plasticna hirurgija, a ne za psihijatrijske bolesnike koji pozele da izgledaju kao vampiri i razna druga cudovista, ugradjuju rogove, repove ili sta je vec trenutno popularno u njihovom bizarnom svijetu. By the way, ova recenica u tekstu je veoma sumnjiva. "pronađen je donor koji je poginuo nakon što se sudario s pješakom" Lost in translation. :-)
Pa Klixovci ni b/h/s jezike ne 'vežu' baš najbolje kamoli strane :)
Zabavnije je sa ovakvim prevodima. Pjesaci su najveca opasnost na drumovima :-) Jesi li ti ona Arabella sto ima Barbarella swimsuit?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeeej, nismo beznadni, ima još divnih ljudi.
istopio se ko plastika
bravo za čovječanstvo
"Ovo je historijsko postignuće. Ovaj tip tretmana će revolucionirati brigu o pacijentima s teškim opekotinama lica", rekao je dr. Amir Dorafshar, zamjenik direktora programa za transplantaciju lica na univerzitetskoj medicinskoj školi Johs Hopkins. Bravo za Dr. Amira i njegov tim.