{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Brinite o svom zdravlju uz ASA Osiguranje

5.2.2018. u 14:04
12
Brinite o svom zdravlju uz ASA Osiguranje
12
Brinite o svom zdravlju uz ASA Osiguranje
Da li i koliko brinete o sebi? Koliko brige posvećujete svom i zdravlju vaših najbližih? Čini vam se da vas neke manje bitne stvari preokupiraju i da zapostavljamo najbitnije? Vjerovatno ste vozilo osigurali, a da li ste i zdravlje? Ovo su neka od pitanja na koja je najbolji odgovor dobrovoljno zdravstveno osiguranje ASA Osiguranja.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Novi proizvod ASA Osiguranja, koji je lansiran prošle godine, je već prepoznat kao kvalitetan i veliki broj klijenata nam je odlučio ukazati povjerenje i zaključiti policu po jednom od programa osiguranja koje imamo u ponudi", kazali su iz ASA Osiguranja.

Svi programi su potpuno prilagođeni tržištu na kojem naše Društvo živi i posluje. Uz širok raspon programa i veliku mrežu liječnika, klinika i medicinskih ustanova širom Bosne i Hercegovine, imat ćete pristup vrhunskoj usluzi bez redova, čekanja i dodatnog plaćanja.

Bez obzira na to gdje vas život vodi, ne zaboravite zdravlje. Učinite pravi potez za sebe, hranite se zdravo, krećite se više, zaključite policu po nekom od programa iz naše ponude, boravite u prirodi, jedite što više voća... ili jednostavno, brinite o sebi, poručuju iz ASA Osiguranja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: