Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logicno udjes u brak,i pojede te sekiracija:)
Brakom do tanjih zivaca......
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je dao dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
danas se vjencat a tolika ponuda je glupost,...polako dok se jos moze ovako,..
ma kad izgovori Uzimam opali po palačinkama
Kod nas je obratno, čim se ozene/udaju udebljaju se k'o veprovi!
hahahhaha mislis brakom do debljine
Glupost,gotovi svi koje znam ozenjene su se udebljali.Muskarci odvale stomak a zene narocito nakon trudnoce.
Manjom tjelesnom masom do braka! Dokazano je da osobe sa manjim indeksom tjelesne mase lakše nađu partnera za bračnu zajednicu, pa tako je veća mogućnost da će samac ostati onaj sa pretjeranim indeksom tjelesne mase.
los heroin nikakav sine imas li vagu? Ajd budi fin i otvori lubanju izvazi mozak, ako ima vise od 1000gr javi nam, ako ne uspijes javiti zacudices me, ti bez mozga mozes garant!
@GovnoJedIOrdjinale Nije stvar u masi, stvar je u tome koliko procenata moždane mase koristiš. Kod tebe je, recimo, mozak 5000 gr, ali očito koristiš samo nekoliko promila, što se vidi i po imenu koje koristiš, a koje si sam sebi dao. Pravo je čudo što možeš pisati, prihvati to kao uspjeh i budi zadovoljan. Inače nemam običaj odgovarati na postove intelektualno inferiornih osoba, ali s tobom sam napravio izuzetak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ovo mi treba...sredis liniju i slijedi razvod.....pa opet donekle ..
Ja u braku se udebljao 10 kg ...zivot je lijep..... ja sam u ovih drugih 50% hahaha
Nigdje veze.
Licno moje iskustvo je bas obrnuto, a mozda je to jer moja zena zna i hoce skuhati i meni udovoljiti... Ova statistika govori o onima koji su dobro jeli dok ih je mati hranila akad su se ozenili, onda se zena zaposlila i spremanje ruka postala neutralna obaveza koju nije niko provodio i tako gladovali
Laž. Ja dobio 3 kg već nakon 3 mjeseca braka. Kad ti žena kuha ko Stevo Karapandža kile ne padaju lahko.
Kada padne mrak, Mirzeta iz Prijedora, razorit će vam brak... 🐐👒
😂😂😂 jao kakve jos gluposti nece istrazivati. Hoce raju nazor da tjeraju da sklapljaju brakove. Pa vecinom se raja opusti i malo zapusti kada stupe u brak pa o visku kilograma ne brinu bas puno, a cinjenica je da sto je covjek stariji, metabolizam je sporiji i zahtjeva mnogo vise truda u borbi protiv suvisnih kilograma.