Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god odes, oznaci se, uslikaj se, sve to postavi na sto vise drustvenih mreza. Nemoj da ti sta promakne. Mobiteli se ne ispustaju iz ruku. Sta ce tek biti za 10-20 godina?! Strah me i pomislit na to.
I tata bi sine da ima iPhone ili ostale stvarcice sa Wi-Fi a ne svi na netu,ja pijem sok i dobro mi.......Fu*k Wi-Fi dial up zakon :)
ode u kafic i prijavi se na mjesto , ponekad i koju sliku postavi
...ko s tobom na kafi tipka po telefonu i ne dize pogled, lijepo fino ustanes i odes...nema druge osim ako i ti nisi slican frik!
Upravo na odvikavanju i moram priznati osjecaj je neopisivo bolji. Tehnika samo za potrebu, drustvo i kafa je uzitak :)
Steve Jobs! :)
Evo sutra cu blokirati wi fi , imam pasw od susjeda odozdo
Pauk: Uh vjetre, molim te da duvaš malo snažnije, da tu muhu odneseš sa fekalije, i da mi je pošalješ u moju mrežu. Muha: Pauk, tvoja molitva koju upućuješ vjetru je beskorisna, jer ja sam se zavukla (ukopala) malo dublje u fekaliju, pa sad mogu bez brige da jedem :) Novinarka: Muha, nemoj da pojedeš sve, ostavi nešto i za mene.
Ko je ovde glup , ja sto ovo ne razumijem il ti sto pises ovo sranje
Bgm nije ti lako
STRAŠNA SLIKA. PRESTAŠNA. RUŽNO JE, ČOVJEK SE NEVIDI. A ISTI SMO.
... svi smo mi isti, neko više, neko manje ...
...jednostavnije, rabite 3310...
.......glomazna, ja se odmaram sa 8310, k'o bombona....
...sta kazes za samsung gte 1080 white? :-D