Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćaboo i bozee...
Dobre noge, elastično tijelo, ni u licu nije tako loša, samo još da je sise od kuće ponijela...
cuj otkrila je jogu?onda zasluzuje nagradu za pronalazak iste....a nije oco nista sta ja mogu da uradim:-D
Savrseno :)
@#DUNJA E Dunjice, cetvrtak u 14h razgovor :). Mozda te i castim :)
lijepo je vidjeti zdravo ,mlado i trenirano tijelo. ( znam samo da bi se rasjepio kao jabuka kad bi bilo sta pokusao:)
E ovo su dobre noge, a ne noge Serene i ostalih balvana.
Slažem se, ali opet građu nogu baš i ne možeš mijenjati, a Serena je tako građena da će koliko god smršavila uvijek imati jače noge, jedino da baš ništa ne jede...
Istina, ako si gradjen da su ti noge jace. Ipak se u mnogim slucajevima sa treningom mnogo toga moze postici. Sad trening na stranu, mnoge zene koje ne mogu svoje noge pod adut ubrajati nose hotpants, kratke suknjice itd...Covjek se mora upitati da li one imaju ogledalo doma.U zadnje vrijeme cesta pojava, hebiga ne stoji svakom sve, bolje receno nikom i ako je nesto trenutno u modi ne moras to pod svaku cijenu navuci na sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo će joj dobro doći kad bude utovarala zimus pelet u podrum.
...kapa dole...lijepo me leđa zaboliše gledajući fotke :)
...znaš kako kaže ona mudra narodna izreka: iz tvojih usta u božje uši :) (bože, ako te ime, evo ti prilika da se dokažeš)
E blago vama :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)