Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi, pušite, popušite i prepušite! natrpajte puna usta cigara i istovremeno popušite cijelu kutiju, ali NEMOJTE NAS TROVATI "IZDUVNIM GASOVIMA"!!!
@TangoNaBjelavama uvijek sam u fazonu, radi šta hoćeš, ali nemoj ugrožavati druge. pošteno!
@TangoNaBjelavama ne znam tačno šta želiš reći, ali "nema važno", što bi rekao jedan tenkre
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imam drugaricu, napravili joj treheotomiju. Sada ima rupu u grlu i prikljucuje bocu sa kiseonik. Pusila 100 km na sat, govorila, pusit cu dok ne umrem. Sada nije u stanju, jedva udise vazduh. Tako da taj glupi inat se samo moze o glavu odbiti, ali kada se odbije, obicno je jako, jako kasno. Trebalo bi djecu voditi na onkologiju, da vide koliko se pate oboljeli od raka pluca.
:( Strasno.
ko je je6e kad je mentol
jedino Chuck Norris moze ispusiti cigaru prije nego sto je zapali
dogadjaj? U zatvorenom bez dima? I koje su prednosti i isplativosti? Ovakav događaj se po prvi put organizuje u Bosni i Hercegovini s ciljem da se istaknu mnogobrojne prednosti i isplativost održavanja zabava bez duhanskog dima
koji je proi faktor pa da dijeli priznanja? mislim, ako dobijem priznanje da znam objasnit jesta proi. "Danas će PROI zajedno sa Zavodom za javno zdravstvo FBiH i organizacijama iz Partnerstva za BiH bez duhanskog dima, dodjeliti priznanja organizacijama i pojedincima za izvanredan doprinos u stvaranju zdravog okruženja bez duhanskog dima u BiH za 2018 godinu."
Pušim pušim pušiću i do smrti stićiću...
puši puši puši ga i na kraju svrši ga
smeta i meni.. al' opet pushim.
Dajed 5 maraka svaki dan 20 godina i dobijes rak
Ma mi pušimo i bez cigara.
kako neko moze kupovati nesto sto je lose za njeg,ne razumijem?
U razvijenom svijetu pusacima se pomaze u odvikavanju i to na racun drzave. U Bosni na racun drzave mozes dobiti sam chir ili kancer
komotno mogu svi nepusaci da se skupe da kupe citavo binjezevo i naprave svoj mali svijet bez duhanskog dima...i nek ne ser.u ...
ma mi pushimo khurac 20 i kusur godina.......mi smo sado-mazo........ :(
Iskreno meni ne smetaju ove dame sto puse. Vise mi smeta kad neko da 5 Km dnevno za kutiju cigareta a onda na djetetu stedi. Il se zali kako mu je mala plata i sastavlja kraj sa krajem i na kraju popusti 150 Km mjesecno za cigare, popije 200 Km na alkohol potrosi 200 KM na kladionice, 100 Km kafe.
Slažem se, zato treba pojeftiniti cigare
Samo neka se dimi
Kod nas je i tako sve pušing ili lizing pa biraj trece solucije nema!
Pa dobro mi ga svakako pusimo zbog el baketa, fadila i ostalih krimi pokemona u ovoj napacenoj drzavi