Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas narod je glup asve ostalo je produkt te gluposti
koje je to vaš narod?
@ZaVlastitePotrebe onaj narod sto ti je je ba vo mother pa se ti rodio,jedino je problem sto ne znas ko ti je otac,koje je nacioalnosti!
Zbunila me sličica u sredini, pomislih da je neko hakovo klix.
ovaj sa slike se samozadovoljava mrkvom?
Ma narod voli Aliju i alijine hajduke i parazite. Najprimitivniji narod u Evropi ,pa i sire. Sta ce njima medicinski portal,njima treba dzuma i Torabi i kornjacolika bica sa sedam planeta. Doduse ono na dzumi slabo kontaju.
Naši ljekari su ocajno zdravstveno prosvijeceni!!!!!
I dobro finansijski potkovani.
da smo bogdo samo samo zdravstveno neprosvijeceni.
Ricky: Fuck, I missed jail this year. Was it awesome?
Trebali bi se oni edukovati prije svega. To je za plakati koliko su nesposobni/nece/ne znaju....
@spiritualDonutzzz ...nemoj da ideš kod doktora,ti si pametniji od njih,...više znaš o medicini,...samo prirodno,holistički...jbo doktore,šta oni znaju...6 godina fakulteta,5 godina specijalizacije,cjeloživotna edukacija,4 godine ratne medicine...nemogući uslovi rada i života,syeban i nepismen narod(pacijenti)...samo hodže,travari i bioenergija...!!!
Većina doktora se ljuti ako se živo interesuješ i nešto saznaš o svojoj bolesti. K'o biva oni se brinu da sam pogrešno informisan, a ne pogledaju me pojedini kad stignem.
Bullshit
Što ga ovaj dudla vidi se da je iskusan nargilaš
Stavili Rickya iz trailer park boysa na naslovnu ahhahahahahahahahahaha
ja koji debili majko hahaha
Prvo treba nam aplikacija web/mobile za lijekove onda ovo sRanj3. klix koliko adekvatkna slika u postu pusenje beta karotin?
Čitaj,...pizzda ti materina!!!
Super! Vise nam ne treba Dr. Google. Ja bih zamolila obradite sve moguce i nemoguce zdravstene teme na kojim je Dr. Google doktorirao.
Nemaju nijednog članka o podmićivanju doktora...hrk pljuc.
@zmajcekSaUne ...nema potrebe za podmićivanjem...držati se hodža i travara...al' nema džabe ni kod stare babe...!!!
@Mrlja tako je ....ali hodže i travari imaju cjenovnik usluga...tako i doktori trebaju da imaju kada im se stavlja u kovertu.