Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U americi se odraste sa 25 ali se zaposle sa 18... U BiH se odraste sa 25 I 18 godina se bude na birou za nezaposlene?!
Treba tražit od biroa da nam staž uveže...
Ma briga me kad se odrasta...Bitno je da ispunimo godine životom, a ne život godinama!
dubinski... 😂😂😂
ja rastem da budem zdrav i jak uz Lysobact :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
odavno je to poznato.
Neki nikad i ne odrastu... (pogotovo dečki)
Onda sam još mala. :) ps, nije isto za muškarce i žene. :P
Da budem iskren, ovo je tačno u mom slučaju. Do skoro život nisam shvatio ozbiljno, odjednom se sve promijenilo . Baš u 25 toj 😁. Postao sam oprezniji, ozbiljniji. Više mislim o budućnosti, nije mi vise glavna briga gdje ću izaći za vikend i hoće li Manchester dobiti Chelsea... Ima u ovome neke istine.
Uh, ovo optimistično.
...al puta 2..najmanje :)
...tu neđe :))
..ih, ti još u obdaništu :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tu je to negdje ali ako bi uzeli i populaciju BiH u razmatranje, sa tek malim brojem od ~3.5mil stanovnika bi sigurno pomakli ovu granicu do nekih 40 i kusur godina.