Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p oni au avoje vakcine primili sad je red na nas smao cekajte
Medicina je postala invalid upotrebom sintetičkih lijekova i udaljavanjem od biljnih preparata. Trenutno je u moždanoj komi i ostaće sve dok Gates, Fauci i ostali evropski kriminalci budu vodile zdravstvo. Ako ih se ne pohapsi, medicina je u grobu najkasnije 2022.
Bill im redovno šalje ,vakcine'.
I ovi afrikanci vise dosadili i bogu, prce se na svakom cosku i po 10 dijece, a nisu u stanju ni sebi da obezbijede hrane i vode. Isti ovi americki crnci sto nece da rade i muzu drzavu i takodje po 5-10 dijece koji odrastu u kriminalce i drogerase.
Zna se kako se HIV najčešće prenosi, al' da je ljudima da umaču gdje stignu... nedostatak moralnih normi, vode svakoj propasti, i HIV-u i korupciji i ratovima itd.
grijeh je odbit cupi®
Bill gatesova cjepiva za spas, zaista djeluju. Sve ih je istestirao na africi, Allah ga dzehenemom vjecnim nagradio, kao i njegove radnike i saucesnike.
Amen... Amin...
Bas slatko dijete🤗
Ma kakvo to, korona je opasnija. Naročito ovaj afrički soj koji se iznenada pojavio. Kakav crni HIV, nije u interesu ni UN-u, ni WHO-u nit ijednoj farmaceutskoj kompaniji da se konačno nađe lijek za HIV, kao ni za rak, za autoimune bolesti itd.