Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjam ja jednom. Ko biva padam niz provaliju sa autom. On se zapalio , puno zmija. Otkazale mi kocnice. U autu Deen i camuga. A Dodik na radiju pjeva Crven fesic. Da li sam ja fomofob , rasista , nacionalista. Da li sam bio , ili cu biti ?
hehe uspjeli ste uvuc rasizam homofobiju i u ovo hehe ko vas ne zna pacenici jedni🤫
ne moraš sanjati, dovoljno je živjeti u BiH
snovi ima vise vrsta, moze biti od podsvjesti, mogu biti i istiniti ali vecina snova u kojima se prepanes dolazi od sejtana
sanjas li zmije ili sl, nesto sto te prepadne, to je sejtan, on se voli pretvarat u zmije i sl prikaza i prepadat covjeka, al lako se to rijesi i zaspes ko nista.
Tebi je šejtan pocijepao pravopis u snu.
znaci da imas otvorenog neprijatelja
Vozači alfe sanjaju da im ni kočnice još ne valjaju
tumaciti snove kroz simbole ... nekom pauk kao zivotinja predstavlja nesto strasno a nekom mogu biti zanimljivi ... tako da tumacenje pauka u snu je razlicito za te osobe