Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam siguran da konzilij idiota na ovom portalu zna bolje nego naučnici koji su se godinama bavili ovom problematikom
Akne se pojavljuju iz 1001 razloga zato ce ova vakcina kao i vecina lijekova djelovati samo na određen dio populacije, hvala!
Pa ne znam...ali nekad ih je dobro imati jer ako se pojave na određenim dijelovima lica i vrata ukazuje na probleme jetre, bubrega i sl... ovo je rjesenje za nekog kome se lice 'deformiše' tako reći...
Daj boze da i to bude
Ima li iko da voli pijukat bobuljice ? Nisam valjda sam
Pih akne uzrokuju i premasna koza.Davno dokazano.Ako pijete talete koje smanjuju lucenje sebuma(loja).Nemate ni akne.Bolje bi bilo da su se bazirali na to sta uzrokuje pretjerano lucenje loja.Tako bi rijesili i ostale probleme koje donosi pretjerano masna koza.
masna koža začepi pore. ali upalu kože uzrokuje toksin koji izlučuju bakterije u koži a koje se razmnožavaju kad se pore začepe. dakle vakcina protiv tih bakterija, odnosno spoj koji neutralizira te toksine je 1000 puta djelotvorniji jer onemogućuje upalu - bez uaple nema ni akne. ali ti si dovoljno neobrazovan da uopšte nisi svjestan koliko ne znaš. kao usotalom ni 99% države
@sinjor zato sto su glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aha proslost, a sto je onda sadasnjost.. svaka tableta, vakcina.... jedno mozda pomaze, a drugo steti... Prema tome gluposti samo takve... svaku hemiju izbjegavati totalno, samo kad je krajnja nuzda, onda jbg probati i to.. ne mislim samo za akne, nego opcenito.
Znaci kakav god clanak da je odmah se mora nesto pro.sra.t.. Kako mozes reci da su gluposti samo takve kad apsolutno nista ne znas o ovome osim sto si pricato u clanku?
@Denis2282 pa kome ce onda da se ruga i vice bubuljicavko,chibavko,itd.Inace neboli njega ono sto drugog boli.Zdravom magarcu netreba nista do da zajebava druge oko sebe.Ali kako kazu Bog dao,pa Bog uzeo.Jednog dana ce da cvili ko pas kad se razbli i potrazi pomoc kod onih koje pljuje kad je bio zdrav.To je inace veoma stara bolest,jos u Bibliji se spominje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko god mrzili bubuljice i cireve,ali laicki receno da se na neki nacin necistoca izbacuje preko njih.Napravili smo "blokade" dezodoransima,a jos i ovo treba.. Hm,mozda i valja na kraju?
Znaći ko nema akne nosi otrove u sebi koje ne izbacuje?
@entropist Ako nemas akni i cireva,logicki da si zdrav.Ko ima cireve i akne,logicki je da ti nesto nije u redu sa organizmom to se na kozi prvo primjecuje. Govorim laickim jezikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na sve načine nas mame na vakcinaciju i čipovanje .
@DjangoDjulaga ma ja ba. A prije cipovanja su nas spijunirali iz ventilacijskog otvora :P
To je samo jos vise otrova u tijelo.
Da li i ove vakcine izazivaju autizam?! Ne mogu da vjerujem proslo pet minuta od objave, a nema nista o farmakomafiji, autizmu, Wakefieldu...
Od kada te pored mene nema svako jutro uzdahom me budi i jos uvek pogledom te trazim u licima nepoznatih ljudiiiiii
je li te to draga ostavila ?
Sto stariji sve mi vise fali ono sto si ti odnela..... 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)