Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna osoba i umjetnica !
Bravo, poznanice! Sretan sam!
A ja mislio fakat ga pobijedila sama , kad ono pobijedio rak hirurg koji je operisao i doktor sa pravom hemoterapijom , a njen doprinos da je dosla na operaciju i hemoterapije.Al helenejse od kad su to doktori sigurni nakon godine dana da je RAK POBIJEDJEN. koliko ja poznajem statistiku potrebno je minimum pet godina da neko moze reci da nije doslo do metastaza u organizmu. Ali treba uraditi reklamu prijateljici da se ona dobro osjeca, a ne reci istinu u lice.
svaka joj cast i nije nikom lako ali zasto malo ne popricate sa obicnim zenama vec uvijek nekog poznatog potencirate koji svakako imaju specijalan tretman u svakom pogledu a druge jadnice ni za ljekova nemaju a kamoli da pozure sebi tretman i koliko ih zbog toga nazalost ode--malo vise o tome molio bih vas
Pozdrav primadoni, i da nam pjeva još dugo, dugo, dugo. Vi i vaše kolege umjetnici su rijetke zrake sunca, svjetla koji uspiju probiti ovu tminu nesretnog vilajeta, i na moment nam obasjaju dušu i srce, dajući nam tračak nade da će možda jednom biti bolje.
"Dobro sam!", kaže Aida! Drago mi je da si dobro Aida, želim da i dalje budeš dobro, ali prije svega kaži: "Hvala Bogu, dobro sam!"
Silent lady ti si izleda veoma pametna osoba, strasno je kad vidim koliko si minusa dobila. Bog treba da bude iznad svega
apokalipsa 10, hvala! U jednu ruku jeste strašno, ali kad malo bolje razmislim, nije. Ljudi imaju pravo da se opredijele "za" ili "protiv". Neki vjeruju, a neki ne vjeruju u Njegovo postojanje. Ja vjerujem! I vjerujem da bez božije volje Aida ne bi ozdravila. To su moja ubjeđenja i ovi minusi me ne obeshrabruju, naprotiv, osjećam da sam u stvarnom životu zbog svojih ubjeđenja u plusu, a svi oni da su u minusu. :)
Zivot je lijep Aida,uzivaj u njemu.Drago mi je da si pobijedila tog'opakog dusmana!
Haj' u zdravlju i veselju dug zivot provela sa svojom familijom. To takodje zelim svim ljudima koji se bore sa poteskocama i malim/velikim krizama. Ni zivot vise nije, kao sto je nekad bio.
Zivot je prolazan...
ni riječi o ljekarima koji su je izliječili :)
spusti se malo na zemlju, doktorice..