Bogata ponuda
399

Promo / Zavirite u novootvoreni restoran 'Envy' na trećem spratu SCC-a sa fantastičnim pogledom na Sarajevo

Prije nekoliko dana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine otvoren je novi restoran pod imenom 'Envy'. Ulaz u restoran je na trećem spratu Sarajevo City centra.

Iz restorana Envy ističu "fusion cuisine" ponudu, doručak, ručak i večere uz pristupačne cijene, a također se ponose i na bogatu ponudu dezerta i delicija.

U ponudi su sve vrste bezalkoholnih pića, razne vrste kafa, 20-tak vrsta čajeva, sladoledi specifičnog okusa, smoothie, Milk Shake, kao i brojni voćni kokteli.

"U restoranu je moguće organizovanje i različitih evenata, promocija i drugih događanja, a u objektu se nalazi i poseban prostor za nepušače, tako da se nadamo da ćemo zadovoljiti sve naše goste i spremno odgovoriti na njihove zahtjeve" - ističu iz restorana Envy,

Ukoliko još niste bili, zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako izgleda i šta sve nudi restoran Envy. A kada se noć spusti nad Sarajevom, atmosfera u restoranu stvara poseban ugođaj.

Za više informacija, rezervacije i upite pozovite broj 060 34 44 953, a radno vrijeme je svakim danom od 08:00 do 23:00.