Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ing nemoj vise majke ti, dosta za danas, preforsiro si se.
izađi iz kuče, ako ti je malma ružna i sestra ne mora značiti da su svi
hahaahahahahahahahahaa joj opet ovi americki "naucnici"!!!
hebote zene NE USUCUJU!!! to nije humano koliko mogu pricati
Koja fajda od ovog istraživanja? Ja upravo ovo htio ženi objasniti, ali džaba, nisam mogo doći do riječi...
Balkanska stoka. Drolje kao princeze tretirate a nas normalne kao crno pace. Sto ne zenite onda drolje ako su vam tako dobre ? Ili srpkinje i hrvatice ? Svoje ponizavati je SRAMOTA ! Ima debelih krava svugdje.
Sudeci po komentarima muskih ako se tako mogu nazvati vama je glista najblizi srodnik,jer vam je mozak na nivou iste.
otkud zenama mozak pa da u njemu imaju povecanu koncentraciju bilo cega??
Srbija do Tokija !
@Irina djevojko, nisi realna.
Gledaj ti BALKANCINA zene po vama treba maltretirati na sve nacine bjednici jedni.Na vasu zalost zene su sad pametne ,skolovane pa ne moraju trpiti monstrume poput nekih od ovi iznad.Sarajke bile i ostale ljepotice.
slazem se za to sto se tice sarajeva, jos su odvratne do bola, zato ti dodji u tuzlu da vidis sta su cure
Za 50 godina će otkriti da je urok povećanog Foxp2, smanjena doza Nbcp3-a
@ma buraz Ne bi ni tebi skodilo da se opismenis.
Zato sto SERU, seru na nevidjeno i pricaju toliko nebuloze da je to za ne povjerovati, nisu ni svjesne koliko bi im lakse u zivotu bilo da sve te price " naravno u manjoj kolicini" pricaju sa muskarcem sa kojim su u vezi ili braku a ne sa Jaranicama koje ce im sutra zabiti noz u ledja I da, pricaju puno jer pricaju samo o sebi i traze potvrdu i divljenje istog spola jer pravi muskarac ce gledati kroz nju misleci na sutrasnji mec lige prvaka oko kojeg ce raspravljati sa jaranima na kafi JER TO SVIJU ZANIMA a ne samo njega Kako god Zene u BiH sada ciljano su tolike besposlicarke da je to za ne povjerovati, tesko nama, muski samo guzite :D neisplati se ovo vodat XD
da su bar toliko pametnije :)
Znam ja. Stalno pricaju kako bi se voljele u gacicama u blatu valjati i medjusobno lizati. Ziva istina