Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vid' "rodna fluidnost" i "profesorica globalne etike", "profesorica ženskih i rodnih studija", "normalizacija doživljavanja dlakavosti", "reprogramiranje problema"?!. Pa oni ne prodaju maglu, oni čičkin dim prodaju (č=p).
Uklanjanjem dlačica s određenih mjesta svoje tijelo lakše održavate čistim, sprečavate nastanak i zadržavanje prljavštine, izumrlih ljuspica kože, znoja te doprinosite sveopštem zdravlju. Usput, nesvjesno pokazujete drugima koliko vodite računa o sebi i ličnoj higijeni, jeste li zapušteni ili ipak imate neku rutinu, te ostavljate određeni dojam. A na kraju, bonus jeste što sve to izgleda ljepše i privlačnije. Šta filozofirate toliko, matere vam?
na picchki je ok, al brate brkovi, noge I ispod pazuha je odvratno
Ovo je potpuno nepotrebnop staviti na portal i zauzeti toliko mjesta. Analize "ćosavih" i dlakavih ostavite nekom drugom! Svako neka radi onako kako mu odgovara i kako se bolje osjeća, nema potrebe stvarati fame i mitove oko dlaka!!!
Pisci ovog clanka imaju opasnu dijagnozu.
Svi znamo jednu iz srednje što je imala brkove... Traume iz mladih dana