Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Maja Ja zna samo na tebi da klanjam, drugacije ne.... Tko te tjera da vrijedjas, udarena tikvo. Po kojoj curecoj (pilecoj) pameti ti povezujes mene sa klanjanjem...????? Episkopalna crkva, kao i kvekeri, kao i metodisti, kao i evangelisti, baptisti itd spadaju svi u PROTESTANTE...... Imaju istu RELIGIJU (vjeru). Da je navedena osoba postala katolik, zidov, ortodoks, budist, hiduist, musliman, e tada bi to bilo promjena religije... Ovako je to samo promjena CRKVE, a ne religije..... Ti imas pravo biti BUDALA, ali nemas ptavo da druge vrijedjas... Bas bi volio da se isklanjam na tebi !!!!
Enko poprdenko ne seri ni ti nego klanjaj i suti.
Promjena CRKVE nije promjena religije !! (obrisite opet)
bajke su vam niz hodnik pa lijevo
opet o bajkama
Djeco moja, ako zelite mjesto u raju, onda molim uplatite crkvi ili dzamiji. Jebi ga, ekonomija je losa, nema se para ni ovde gore.
aj MUSLIMAN ne seri, allahati!
Nisu upoznali ljepotu Islamskog zivota.
koga ovo zanima???