Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad mi krene s onom čaršijskom "mi smo tu od Gazi-Husrevbega na istom mjestu imamo radnju..." Jašta ste, uslikali Isa-bega kad je dolazio u Sarajvo.
Stara fočanska.
@MusaBozadzija ili rogaticka, a bogami uskoro postane i sandjaklijska.
ja ću otvoriti videoteku , nema veze što svi ono koji su se rodili poslije 11.sep 2001 veze nemaju šta je to video rekorder
a ja sam kontao stripoteku otvoriti...
Pa ne izumire zanat smotani stvorovi vec se nase stare prdonje odbijaju prilagoditi vremenu. Na zapadu ovakvih klasicnih radnji sve manje a prodaja fotografija sve veca..
šiša bar otvoriti i vozanje arapa
Nek ubace nargile i one čajeve iz turskih staklenih čaša i eto ga. Yebo našu tradiciju...budimo Turci...i popušimo ga.
Malo je glupo cekat da nestanu digitalni fotoaparati ili mobiteli. Trziste se mijenja i treba mu se prilagodit novim i kreativnijim proizvodima.
sve ce izumrijet sa ovim uhljupima iz sda
Foografska studija i u inostranstvu ne bi mogla opstati samo na izradi fotografija. U njihovim studijima imate foto kopir masine,, ramove, suvenire, umjetnicke slike, da dalje ne nabrajam.. I rade. Morali su dodatno prosiriti djelatnost. Zao mi je svake zatvorene radnje na carsiji.
Ovo je novi nivo kmečenja.
Klixovim pizzzdama....kvazi i nepismenim novinarima zelim da i dalje budu gdje jesu i sta jesu...obicna piskarala bez imalo intelekta, kojima je netko spermom usadio zelju za senzacionalizmom i jeftinim populizmom. Puno srece u daljem radu..i da nikako i nikada ne skrenete s puta. Gofna obicna smrdljiva!
Ja volim stari radijon📻...
Sto ste slikali, slikali ste
Svaka shusha danas slika svadbe.
Prilagodi se zahtjevima tržišta ili propadaj. Ako zanat više nije isplativ, mijenjaj zanat. Propali su toliki zanatlije; kovači, kujundžije, kazandžije, bunardžije... Nitko ne plače za njima. Ne idem kod kovača da mi napravi motiku, samo da on ne bi propao.
@qpress naravno, ali o cemu bi pisali nego o glupostima. zato kazi cuj zatvorila, gluho bilo haha
Prilagodi se ili RIPni. Tako je sa svime u zivotu.
Ovo me stvarno nervira. Prvo detektujte zbog cega se fotografije ne izradjuju? Zbog toga sto mozes svoj mobilni telefon ponijeti u gosti a ne vucarati citavu knjigu albuma. Govorite da ce ljudi dolaziti jer se brisu slike, pa bolje platiti 1.5 dolara google drive-u i imati sigurne fotografije a ne otici kod vas i platit 1 KM jednu sliku. To sto poredite u 21 vijeku, nesigurnost od brisanja, ravno je tome da vas izradjene poruke izgore u pozaru. Morate se prilagoditi danasnji potrebama a ne
samo sjediti i pusit cigaru u vasoj radnji od osmanskog carstva. Prije tri mjeseca dosao da curi napravim album, donio zeni flash drive, ona meni govori da ne moze isprintat nego online kao da uploadujem. Pa mislim...
fotka je 25 feninga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)