Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni momak za rodjendan kupio kornjacu..al ja tek sad saznala da kornjaca prespava svu zimu i zivi oko 70 godina..sta cu sa njom 70 godina kruh te rodio
Zavoliti je. ;) Ja se iskreno molim da moj papagaj doživi sedamdeset godina.
Hhahahaahhaahhaha... Ne znam fakat koja je ljepsa i smijesnija slika... Ali definitivno su kengur i macak na prozuru prekucali umjetnost ljencarenja... Bas se vidi da uzivaju :DD
hahahahahahahahaahhahahahahahahahaahahhahahhaahahahahahahahhahaahahahahahahahhahahahahaahhaha.... Nisam Remizija draga,nisam! Pitaj neke djevojke okolo na Klixu..On ce ti da ti potvrde.. ako meni ne vjerujes.. hahahahahahahahahaahahha.. Hvala ti.. Ovako me nije neko nasmijao,ne pamtim...
Navedi konkretan primjer.. Btw.. ne ljutim se :D
Mačka je ko žena, hraniš je 10 godina i jedanestu ti oči iskopa!!!
Kako su oni izgorili po glavi ispod onog lustera :D hahaha
Maje sjatke maceee, duse djage..:)
sve ste mi lijepe lutke moje slatke.
20. najjaca
Moram ove slike pokazati mami mozda mi dopusti da si nabavim macica... Slike su preslatke
Hahaha Kol, zapelo ti to za oko.. Jos uvijek zivim s roditeljima, a nisam dijete, kad zivis s njima ne mozes donesti nesto kuci i ostaviti njima da se brinu o tome... Izletimo iz kuce i macic i ja, jedino ako ces me ti primiti kao ljubimicu... Bas me zanima s koliko si ti godina otisao od kuce :)
I Kol hvala ti za minus, nisam ja situirana osoba kao sto si ti u 45. Nemam svoju kucu, stan i sto ako zivim s roditeljima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ismijao sam se do suza. Sve slike su predivna ali papagaji posebno. Pristrasan sam jer imam jednog lopova i veliku mazu koji je dio porodice već 23 godine.
A jesu bas ti svaka slikica izvuce osmjeh na lice i poprave raspolozenje. :D Lijepo je cuti da je vas ljubimac tako dugo s vama, da bude jos dugo. Ja bas nisam imala srece, imala dosta nekih ljubimaca ali uvijek se desi nesto.
Hvala. Odrastao sam sa njim od svoje sedme godine. Iskreno ne znam ni sam kako bih bez njega. Jednostavno se stvori takva veza da prelazi definiciju kućnog ljubimca i postaje nešto mnogo više. Izgubiti njega bi bilo izgubiti dobar dio sebe. Ne smijem ni misliti o tome. Stvarno mi je žao čuti za kućne ljubimce u tvom životu. Ne mogu ni zamisliti kako je teško bilo izgubiti ih. Da bude više sreće u budućnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Macke su zakon.
...macka mi udarilo auto danas ako ima neko musko mace nek se javi _
vidi kengura ko kod kuce :) a i ovi oposumi napravili dernek ispod sijalice