Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ložiona od malih nogu za životinjsku farmu i kokošinjac
Jbo vas maraton svaki vikend ga trcite, napravite parkove da se mozemo pentrat vratilo razboj
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravi nezavisni čovjek, koji ne polaže račune nikakvom šefu stranke, nego narodu - čovjek koji može biti lider za novu Bosnu i Hercegovinu - HADŽIKADIĆ! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
Super zamisao, ideje poput ove treba podrzavati..
Nidje slika za drkanja
Zdravlje i Nesquik!? Mogli ste i FDS dovesti kao sponzora.
Hvala policiji koja i pored svojih redovni poslova mora da osigurava i ove ublehate.Na Igman pa trcite
@ecipecipec1 ti lezi gledaj tv, jedi janjetinu i sjedi u kafanu, pusi i drogiraj se do mile volje. Smeta ti neko ko zivi zdrav zivot ili u najmanju ruku se trudi pored mora glupana poput tebe.
Dobro vrijeme imale ove prve tri
Ko trči zna da je ovo ozbiljno vrijeme. Svaka
Imamo najdeblje zene u Eu klozeti
Jel ono i Sebija trci na jednoj slici?
Ljepota a imalo se sta i vidjeti.Lijepa BiH a i lipe cure bogami