Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanci bar priznaju da ne vode ljubav.Mi na Balkanu koliko pričamo da vodimo ljubav,trebalo bi da nas ima bar stotinu miliona,ono jedva dvadesetak.
Kako se kaže na jap. penis? MINĐIN SAN
Drze do morala ako je prema tim podacima. Ne treba imati odnos prije braka.
Niš nakitu natakat prije oltara... pravi vehabije!
Mislim da ima nešto u onom i tko je je** - nas naši političari i politika svako malo nag*ze pa zato i nema efekta - zadovoljan samo jedan :-(
zato se Indijci i Kinezi j ebu i mnoze za cijeli svijet
J_bo ti njih!!
Nikotako??😂😂😂
previše su pametni da bi se bavili sexom to služi za proširenje vrste
L'herbe verte de la sagesse. Le calme du matin apparaît dans la douceur de la nouvelle sagesse, avec un poème qui revient avec toi où le son disparaît. Francesco Sinibaldi
"70 posto neoženjenih muškaraca i 60 posto neudatih žena nisu čak ni u bio kakvim vezama te kako između 42 i 44 posto njih još uvijek nije stupilo u spolne odnose" Očito je da se žene yebu više.
Skype i Yahoo Messenger 'ljubavni golubovi' imaju zabrinjavajuce mali postotak trudnoce :(
...ejs...zato je svaki prosječni balkanero "dobitna kombinacija" don juana, casanove & zdravka čolića. prostom računicom ovdašnjih muških "lovačkih", na globusu bi trebalo bit 14.000.000.000 žena. minimum.
skoro k'o kod nas....