Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijede li horoskopi za osuđenike na doživotnu robiju ? Kad kaže, srešćete zanimljivu osobu, na pomolu je nova ljubavna avantura.
Samo nastavite da zaglupljujete ionako religiozno i sujevjerno stanovništvo. Astrologija je ubleha, na koju ne treba koristiti ni jedan byte.
Jutros sam gledao u solju!primjetio sam sa mi je 💩 palo na lijevu stranu(loša strana) i sa je zbog dužine napravilo slovo L (što Love=ljubav znači). Nakon svega zaključujem da će mi ljubav usr*na biti 😆😂.
Mnogi ljudi danas u ovom 'obrazovanom' i tehnoloskom svijetu podcjenjuju ovo, al ja svakog 3. mjeseca idem kod astrologa. Isao sam jedno vrijeme kod psihologa, da budem moderan, al ovi su puno bolji, i puno veci optimisti. Od tad sam isto skinuo periodic table s zida i nevjerujem vise ni u kemiju, i sad samo praktikujem alkemiju, i nisam ni kod doktora bio ne pamtim. Sta god me muci, odem u sumu i nalovim si pijavica i pustim ih na sebe, i kad se probudim bude mi uvijek neuporedivo lakse.
...vilimonoviću. budalaština.
Vilimonoviću sereš, vrlo kratko, astrologija je širk.