Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK, pozdravljam, joga je super ali da li se moralo odrzati u Vijecnici ???
na 6. slici vidimo nikog drugog do ibru spahića, univerzalnog direktora
Gangbang 😁😁
Krajnje je vrijeme da se narod digne na noge!!!!! Ovo je silovanje bosanskog identiteta! Ko je ovo organizovao u vijecnici treba ga lincovat, a ovu cigansku gamad gdje god vidite u Sarajevu, batinajte ih!!!!
Ma samo neka se istezu, sta fali, sto bi Andrija rekao " ringe ringe jaja, bice svigeraja,
Super sve, al' zasto u vijecnici?
Vijećnica u znaku joge: Muzika, tradicionalni ples i povezivanje Indije sa BiH Je li ovo kolektivno silovanje na indijski nacin ????
E na sta smo spali jadni sugradjani da se ovo desava u vijecnici ,zar smo toliko nepismeni i neobrazovani
@Bodyfeat nema nikakve, al' stvarno vijecnica nije prikladno mjesto za grupno prakticiranje joge.
FUJ
Učite jogu,kamasutru i zen,čuvajte ljepotu,zube i ten. 😌
SVAKAKO SU POREMECENI OVI LJUDI AL NEK BUDU POREMECNI U SVOJA CETRI ZIDA A NE DA IM SE DA VIJECNICA DA JE OGADE PU GADOVI DA BOG DA JE NEKI AGRESOR SRUSIO DO TEMELJA KAD NAM SAMO ZA OVO SLUZI FUJ BAKIRE REJSU KOMSICU I OSTALI BRANITELJI CASTI BOSNE
FUJ FUJ FUJ
PRIMITIVIZAM
PRIMITIVIZAM OVO U VIJECNICI
PRIMITIVIZAM OVO DOPUSTITI U VIJECNICI
PRIMITIVIZAM
jadovi jadni nije vjecnica za vasa dupeta i smrdljiva tjela fuj kako su gadni fuj fuj i ko je ovo dopustio u vijecnici PRIMITIVIZAM