Nekoliko pokazatelja
35

Znakovi koji jasno pokazuju da vaša djevojka nije "ona prava"

Klix.ba
Ljubav je rijetko jednostavna te za mnoge predstavlja labirint i donosni mnogo konfuzije i dilema. Ukoliko niste sigurni da je djevojka s kojom ste u vezi ona "prava" za vas, pročitajte šta eksperti kažu o tome, možda riješi vaše dileme.

Ne provodi dovoljno vremena s vama

Kad god pokušate isplanirati neki zajednički put, nešto iskrsne ili djevojka od vas traži da povede i svoje prijatelje. Vaše zajedničko vrijeme nikad nije spontano iako se trudite da odvojite vrijeme za nju, kako biste dragocjene trenutke proveli zajedno. Vikende uglavnom provodite zajedno s njenim prijateljima, a ne uživate samo u njenom društvu.

Osjeća se neugodno kad ste blizu

Ljudi koji su zaljubljeni se osjećaju ugodno jedno pored drugog, a ako se vaša djevojka osjeća neugodno u vašem društvu, to je zabrinjavajući znak. Njen govor tijela će vam dosta reći, posebno ako sklanja ruku kada je zagrlite ili se doslovno ukoči kad je dodirnete. To su jasni znaci da joj vaš dodir nije ugodan.

Nikad se ne izvinjava nakon svađe

Svađe i pomirenja su dio svake veze, ali se nesuglasice zajednički rješavaju, a situacija normalizuje. Ako vaša djevojka nikad nije spremna na izvinjenje ili nikad ne prihvati da je pogriješila, to je znak upozorenja da ne može prihvatiti odgovornost koja dolazi s vezom. Kada istinski volite nekoga, uvijek ćete se izviniti za greške, odnosno oprostiti partneru i zaboraviti loše stvari. No, ako vaša djevojka nikad ne preuzme odgovornost nakon svađe, vjerovatno i nije toliko zainteresovana za vas i vezu.

Ne želi vas upoznati s roditeljima

Iako ste u vezi godinama, ona vas ne želi upoznati sa svojim roditeljima ili vas predstavlja kao prijateljima. Svaki put kad otvorite ovu temu, ona nalazi način da izbjegne upoznavanje s roditeljima. To je suptilni znak da ne želi ozbiljnije korake u vezi.

Ne interesuju je vaši planovi za budućnost

Da li ste primijetili da vas gotovo i ne sluša kad pričate o budućnosti? Čini se da upravljate brodom s putnikom koji nije zainteresovan za destinaciju i koji je tu čisto iz zabave. Ako sami pravite planove i samo ste vi uzbuđeni zbog budućnosti, a djevojka pasivna i nezainteresovana, jasniji znak da ona nije "prava" vam nije potreban.