{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Znakovi koji jasno pokazuju da vaša djevojka nije "ona prava"

18.3.2018. u 12:16
35
70
Znakovi koji jasno pokazuju da vaša djevojka nije "ona prava"
35
Znakovi koji jasno pokazuju da vaša djevojka nije "ona prava"
Ljubav je rijetko jednostavna te za mnoge predstavlja labirint i donosni mnogo konfuzije i dilema. Ukoliko niste sigurni da je djevojka s kojom ste u vezi ona "prava" za vas, pročitajte šta eksperti kažu o tome, možda riješi vaše dileme.

Ne provodi dovoljno vremena s vamaKad god pokušate isplanirati neki zajednički put, nešto iskrsne ili djevojka od vas traži da povede i svoje prijatelje. Vaše zajedničko vrijeme nikad nije spontano iako se trudite da odvojite vrijeme za nju, kako biste dragocjene trenutke proveli zajedno. Vikende uglavnom provodite zajedno s njenim prijateljima, a ne uživate samo u njenom društvu.

Osjeća se neugodno kad ste blizuLjudi koji su zaljubljeni se osjećaju ugodno jedno pored drugog, a ako se vaša djevojka osjeća neugodno u vašem društvu, to je zabrinjavajući znak. Njen govor tijela će vam dosta reći, posebno ako sklanja ruku kada je zagrlite ili se doslovno ukoči kad je dodirnete. To su jasni znaci da joj vaš dodir nije ugodan.

Nikad se ne izvinjava nakon svađeSvađe i pomirenja su dio svake veze, ali se nesuglasice zajednički rješavaju, a situacija normalizuje. Ako vaša djevojka nikad nije spremna na izvinjenje ili nikad ne prihvati da je pogriješila, to je znak upozorenja da ne može prihvatiti odgovornost koja dolazi s vezom. Kada istinski volite nekoga, uvijek ćete se izviniti za greške, odnosno oprostiti partneru i zaboraviti loše stvari. No, ako vaša djevojka nikad ne preuzme odgovornost nakon svađe, vjerovatno i nije toliko zainteresovana za vas i vezu.

Ne želi vas upoznati s roditeljimaIako ste u vezi godinama, ona vas ne želi upoznati sa svojim roditeljima ili vas predstavlja kao prijateljima. Svaki put kad otvorite ovu temu, ona nalazi način da izbjegne upoznavanje s roditeljima. To je suptilni znak da ne želi ozbiljnije korake u vezi.

Ne interesuju je vaši planovi za budućnostDa li ste primijetili da vas gotovo i ne sluša kad pričate o budućnosti? Čini se da upravljate brodom s putnikom koji nije zainteresovan za destinaciju i koji je tu čisto iz zabave. Ako sami pravite planove i samo ste vi uzbuđeni zbog budućnosti, a djevojka pasivna i nezainteresovana, jasniji znak da ona nije "prava" vam nije potreban.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: