{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žene probleme rješavaju razgovorom, a muškarci seksom

25.2.2013. u 20:38
41
48
Žene probleme rješavaju razgovorom, a muškarci seksom
41
Žene probleme rješavaju razgovorom, a muškarci seksom
Kako bi se postigla savršena ravnoteža u vezi i kako bi oboje partnera bili sretni, muškarci bi morali imati više volje da razgovaraju o problemima, a žene bi trebale biti velikodušnije u spavaćoj sobi, pokazalo je novo istraživanje.
Žene smatraju da se problemi u vezi mogu riješiti razgovorom, dok muškarci rješenje vide u više seksa.

Centar za savjetovanje u vezama Relate ističe da različiti načini sa kojima se muškarci i žene nose sa emocionalnom tugom otkrivaju tipične stereotipe, kao što je nelagoda koju muškarci osjećaju kada trebaju potražiti pomoć savjetnika za veze.

I dok žene preferiraju razgovorom rješavati probleme prije nego što postanu ozbiljni, muškarci čekaju dok "brod ne počne tonuti". Istraživanje je pokazalo da zbog toga pripadnici jačeg spola češće pate od depresije ili se odaju alkoholu.

"Muškarca na savjetovanje možete odvesti samo silom, a i tada će se buniti. Oni rješenje traže samo kada 'brod tone'. Jednostavno se prave da problemi ne postoje. Žene će, s druge strane, potražiti pomoć prije nego što se nešto katastrofalno desi", kazao je savjetnik Relatea, piše Daily Mail.

Istraživanje je pokazalo i nešto što je općepoznato, a to je da muškarce motiviraju jednostavne potrebe, uglavnom seksualne prirode.

I kada pristanu potražiti pomoć savjetnika za veze, muškarci to rade samo zato što misle da će zauzvrat dobiti više seksa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: