{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zaprosite svoju voljenu na pravi način

S
16.11.2007. u 12:06
0
0
Zaprosite svoju voljenu na pravi način
0
Zaprosite svoju voljenu na pravi način
Nije važno na kojem mjestu planirate zaprositi svoju djevojku. Da li je to uz svijeće, uz zvuke vaše omiljene pjesme, u diskoteci ili u kuhinji - važan je način na koji ćete to reći i uraditi. Upitati damu "Hoćeš li se udati za mene" jedno je od najvažnijih pitanja koje ćete postaviti i koje će vam neminovno promijeniti život.
"Shvatite to kao Power point prezentaciju života - što budete bolji, reakcija će biti bolja", piše novinar magazina Men's Health Greg Presto o jednom o najvažnijim pitanjima u životu jednog ljubavnog para.

Nije važno koliko vježbate to pitanje sami u svojoj sobi. Na televiziji prošenje traje jako dugo i romantično, dok u pozadini svira najromantičnija muzika na svijetu. U realnosti je, kao i uvijek, sve drugačije.

Djevojka će vrlo vjerovatno shvatiti da želite postaviti svoje "važno" pitanje stoga ne dužite s uvodom i rečenicama "Pošto je došlo vrijeme da...", "Imam ti nešto važno reći...", "Ti i ja smo već dugo zajedno...".

Kompleksni govori s uzdasima i mucanjem i vašim znojavim dlanovima ili čelom, sigurno neće ostaviti dojam na djevojku. To naravno ne znači da se ona neće udati za vas - sve joj to zapravo može biti i simpatično. Ipak, prema anketi koju je provela web stranica TheKnot.com, čak 67% žena želi da joj se postavi direktno i kratko pitanje "Hoćeš li se udati za mene".

Prirodno je da se djevojka neće mnogo premišljati u vezi s odgovorom ukoliko je vaša veza dobra i stabilna, ali izbjegavajte "čudne" i dvosmislene rečenice. Time ćete dobiti povratno pitanje "Je li ti to mene prosiš?" umjesto iščekivanog "Da".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko biste platili povratnu kartu za Trebevićku žičaru?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: