{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zaprosite svoju voljenu na pravi način

S
Sarajevo-x.com
16.11.2007. u 12:06
0
0
Zaprosite svoju voljenu na pravi način
0
Zaprosite svoju voljenu na pravi način
Nije važno na kojem mjestu planirate zaprositi svoju djevojku. Da li je to uz svijeće, uz zvuke vaše omiljene pjesme, u diskoteci ili u kuhinji - važan je način na koji ćete to reći i uraditi. Upitati damu "Hoćeš li se udati za mene" jedno je od najvažnijih pitanja koje ćete postaviti i koje će vam neminovno promijeniti život.
"Shvatite to kao Power point prezentaciju života - što budete bolji, reakcija će biti bolja", piše novinar magazina Men's Health Greg Presto o jednom o najvažnijim pitanjima u životu jednog ljubavnog para.

Nije važno koliko vježbate to pitanje sami u svojoj sobi. Na televiziji prošenje traje jako dugo i romantično, dok u pozadini svira najromantičnija muzika na svijetu. U realnosti je, kao i uvijek, sve drugačije.

Djevojka će vrlo vjerovatno shvatiti da želite postaviti svoje "važno" pitanje stoga ne dužite s uvodom i rečenicama "Pošto je došlo vrijeme da...", "Imam ti nešto važno reći...", "Ti i ja smo već dugo zajedno...".

Kompleksni govori s uzdasima i mucanjem i vašim znojavim dlanovima ili čelom, sigurno neće ostaviti dojam na djevojku. To naravno ne znači da se ona neće udati za vas - sve joj to zapravo može biti i simpatično. Ipak, prema anketi koju je provela web stranica TheKnot.com, čak 67% žena želi da joj se postavi direktno i kratko pitanje "Hoćeš li se udati za mene".

Prirodno je da se djevojka neće mnogo premišljati u vezi s odgovorom ukoliko je vaša veza dobra i stabilna, ali izbjegavajte "čudne" i dvosmislene rečenice. Time ćete dobiti povratno pitanje "Je li ti to mene prosiš?" umjesto iščekivanog "Da".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: