Mali savjeti
0

Vratite staru strast i poboljšajte seksualni život

Sarajevo-x.com
Ukoliko vam seks s partnerom postaje sve dosadniji onda je to siguran znak da morate poraditi na vašem odnosu. Mnogo je načina da začinite seksualni život, a list British daily donosi nekoliko kratkih savjeta koji vam mogu uveliko pomoći da vratite staru strast.
  • Seks obično iniciraju muškarci, no za promjenu i žene bi nekada trebale biti te koje će potaknuti partnera da isključi TV i gledanje utakmice ili filma zamijeni malim vragolijama u spavaćoj sobi. Novo, seksi donje rublje će biti od velike pomoći kada budete "mamili" svog partnera.

  • Brojna istraživanja su dokazala da žene smatraju seksipilnijim muškarce koji obavljaju kućne poslove. Stoga, podijelite poslove, operite suđe ili uključite veš mašinu, a vaše partnerice će vam se znati itekako dobro odužiti.

  • Istraživanje koje su proveli antroplozi John Townsend i Gary Lavy sa Univerziteta Syracuse pokazalo je da lijepa i skupa odjeća itekako namami djevojke. Gotovo sve ispitanice istakle su kako vole muškarce koji nose odijela, košulje, kravatu i skupe satove, zato povremeno farmerice i majice zamijenite odijelom i iznenadite svoju partnericu. Također, povremeno pripremite romantičnu večeru sa nekim od isprobanih i testiranih afrodizijaka.

  • Istraživanje koje je proveo dr Robert Holden autor knjige "Success Intelligence" pokazalo da je pametnije žene potiskuju svoje osjećaje i često čine greške u ljubavi, jer umjesto da se opuste i uživaju one uglavnom analiziraju odnos s partnerom. Zbog toga trebate što ćešće razgovarati s partnericom, te isticati da je želite. Ona će vam znati uzvratiti.

Dobar smisao za humor je nešto čemu niti jedna žena ne može odoljeti. Oraspoložite partnericu šalama, ili se podsjetite na neka dešavanja iz prošlosti kojima ste se oboje smijali.