Kvaliteta namještaja
27

SitForm: Najnovija dostignuća u pogledu proizvodnje, posjetite ih na sajmu Sarajevo4Walls do 28. aprila

Kompanija SitForm d.o.o., sa sjedištem u ulici Kolodvorska 12, Sarajevo, je kompanija specijalizirana za prodaju visoko kvalitetnog namještaja, koja prati najnovija dostignuća u pogledu proizvodnje, materijala i dizajna.

Stapajući formu i funkciju, nude jednistveni izbor funkcionalnog i dizajniranog namještaja, od minimalističkih sofa, unikatnih klub stolova, atraktivnih modela stolica i fotelja, te modernih komada namještaja za javne i office prostore.

SitForm namještaj je izrađen od najkvalitetnijih materijala i dizajniran kako bi trajao. Bez obzira da li ste u potrazi za udobnom sofom, modernom trpezarijom ili funkcionalnim officeom, pronaći ćete sve što vam je potrebno za ostvarenje sna o savršeno uređenom prostoru.

U SitFormu ćete također pronaći i modularne komade namještaja, kako biste mogli kreirati jedinstvene kombinacije za vaš prostor. Uz široku ponudu namještaja, kao i veliki izbor materijala i boja, svoj enterijer ili eksterijer ćete zasigurno obogatiti modernim, dizajniranim i visoko kvalitetnim namještajem.

Pozivaju vas da ih posjetite SitForm. showroom na predstojećem sajmu namještaja Sarajevo4Walls, u periodu 25.4.-28.04., gdje će biti predstavljen samo dio bogate nove kolekcije!

Više detalja o njima potražite na www.sitform.ba i ne zaboravite zapratiti njihove društvene mreže SitForm - Facebook i Instagram.