Ljubav i veze
4

Seksi savjeti inspirisani filmom "50 nijansi Sivog"

Klix.ba
Ilustracija
Ilustracija
Megapopularni film "50 nijansi Sivog", inspirisan istoimenom knjigom čija je autorica E.L. James, "zapalio" je cijeli svijet i na samom početku prikazivanja već obara rekorde gledanosti. Neki su oduševljeni filmom, a neki ne. No, ono što je činjenica jeste da svi o njemu raspravljaju.

Zahvaljujući ovom uratku mnogi razmatraju načine na koje se seks u vezi ili braku može začiniti uz pomoć malo sadomazohizma. Upravo Cosmopolitan donosi vruće seksi savjete inspirisane novom senzacijom.

Kuća je tamo gdje je libido

Isplanirajte seksi dan sa vašim dragim. Zatvorite se dva dana u kuću, ignorirajte mailove i telefonske pozive i usmjerite svu energiju prema svom voljenom.

Vizualna stimulacija

Iako porno filmovi nisu svima po volji, mogu poslužiti kao veoma ozbiljni vizuelni stimulatori. Pogledajte neki sa partnerom i slobodno predložite da izvedete nešto od onoga što vidite na ekranima.

Nagovijestite samo nešto

Umjesto da skinete svoje donje rublje prije seksa, samo jednostavno otkopčajte ili blago svucite ono što nosite na sebi. Osjećaj hitnosti će jednostavno podstaknuti njegove primarne instinkte i natjerati ga da vas poželi odmah.

Na vrhu

Najbolji orgazmi dešavaju se onda kada se dama nalazi gore. Nemojte se bojati da budete na vrhu. Ako ste stidni i ne volite da gledate svoje grudi tokom tog čina, jednostavno ostavite na sebi grudnjak kako biste se mogli koncentrisati na neke važnije stvari kao npr. kako je to dobar osjećaj.

Fikcija

Dozvolite da vas inspiriše klasična lietratura i pokušajte neke stare trikove. Dopustite da vas ponese ljubavna priča i izdvojite neke omiljene citate iz omiljenih knjiga i ostavite mu poruke koje ih sadrže.

Štikle

Nakon posla ili večer vani, ostanite samo malo duže u štiklama. Hodajte u njima po kući samo za njega i dajte mu priliku da vidi kako se graciozno krećete u njima. Naglasite vaše divne noge.

Vezanje je seksi

Njegova omiljena kravata ne mora uvijek biti oko njegovog vrata. Dozvolite mu da veže vaše zglobove sljedeći put kada poželite voditi ljubav.

Senzacija na uhu

Ližite i ljubite njegovo uho i na taj način pošaljite nevjerovatne vibracije kroz njegovo tijelo. Ukoliko to uspijete u punoj sobi, imat ćete i dodatni bonus.

Čarolija lavande

Napunite kadu esencijalnim uljima lavande. Sapunjajte jedno drugo dok vam mirisi odnose dnevni stres. Seks će biti nezaboravan

Širom otovorene oči

Christian stalno insistira da Ana drži otvorene oči tokom seksa. Pokušajte partnera gledati direktno u oči tokom žestokog okršaja za intenzivniji osjećaj i duboki kontakt s ljubavnikom.

U njegovoj košulji

Naravno da muškarci vole da vide svoju damu bez odjeće ali uvući se u njegovu košulju nakon seksa zaista će ga izludjeti i molit će vas za drugu rundu.

Obratite pažnju na bradavice

Jedan od najosjetljivijih dijelova tijela jesu bradavice. Obratite pažnju na njih, reakcije su nevjerovatne.