Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi novinari Klix-a, kada želite napisati članak poput ovoga, molim vas, udarajte glavom u zid dok vam ta ideja ne ispadne iz glave. (samo se šalim, molim vas nemojte me ponovo banovati)
Ja se ne salim. Poslusajte ovaj savjet.
Hahahahaha, kada je covjek tuzan, tocno treba doci na klix, kako zbog "vrhunskih" clanaka, tako zbog jakih komentara! ??
Ko nije tres'o kesu od usisivača, ne zna šta su 50 nijansi sive 😂😂😂
Novinari Klixa tresu svaki dan :)
Ja kada citam o ovom filmu odma mi padne na pamet Turska,Srbija,Osmanlije prva bracna noc itd. Ja neznam zasto?
Ocajno
- Kad bih dva dana ignorisao sve oko sebe, treći dan više ne bi bilo potrebe za bilo čim. - Izvesti nešto što se vidi na porno filmu mogu i bez gledanja filma. Sigurno nisu u pitanju naučni eksperimenti ili cirkuske akrobacije. Ako i jesu, gledao-negledao, ne mogu ih izvesti. - Kad bi me svezala, bolje bi joj bilo da me ne više ne odvezuje (a čini mi se i da je i obratno) - Senzaciju ću radije da popijem nego da je sipam u uši ;-) - Za masaže i kupke nemamo vremena. Ko još time da se bakće. - klasici nas ne inspirišu Zamislite: Karenjina, Idiot, Rat i Mir, Gordost i predrasude, Ema itd. itd.) Kak'i ba citati, imamo mi originalne i unikatne dijaloge :) - Štikle i onako urijetko nosi, još samo fali da neđe nogu izvrne po kući. - Ovo za bradavice stvarno nisam znao. Ja mislio one tu eto nako da se imam čemu čuditi. Jao gluposti od savjeta. Ma neću ni da komentarišem :D
Najpametniji komentar <3
Prestanite reklamirati ovaj film 50 nijansi sranja
bezzeeee film
...u sexu je sve dozvoljeno dok god oboje uživaju, kad jedno prestane uživati, počinje silovanje...
Savjet voditi ljubav u alatnici/štali/šupi. Tamo ima čekić, bič, eksera, šarafa, konopaca, bušilica, civare i mješalica za beton. Kad bi mi sve ovo ispunjavali trebala bi nam prosječna plata parlamentarca u BiH.
Nakon što sam pročitao ovaj članak, moj ljubavni život se iz temelja promijenio...
Ko god nije gledao film,molim vas neka ga ne gleda.Bacit ćete novac,bolje popijte točeno pivo .Pozzzzzzzz
Eto ti odgledala pa bi sad da zadržiš tajnu savršenog sexa za sebe. Pusti i nas ostale da se malo osladimo...
Tako je Lady. Najbolji savjet do sad. Pivo je nektar i ambrozija Europe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro je dok je sivi :)
Seks bez kondoma-best kind of sex.
hahahaha svaka cast,neki dan sam mislio prestati posjecivati klix kada me nazvase talibanom.Ali sada vidim da bi to bila greska,zivi bili 100 godina.Ko bi me nasmijao ako ne vi.
ovo vise nije obicno sranje, ovo je postalo teski proljev.
...k'o i tvoji komentari 😂😂😂
ajd, ne krivi mene sto te cherry u tvojoj glavi vise ne voli..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
...klixe, odoh odumrijet od smijeha :))) ...izem ti i muško i žensko kome ovo treba napisati :)))