{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Pet zlatnih savjeta kako očuvati vezu

S
Sarajevo-x.com
5.9.2008. u 19:32
0
0
Pet zlatnih savjeta kako očuvati vezu
0
Pet zlatnih savjeta kako očuvati vezu
Jedan američki website objavio je listu od pet jednostavnih pravila kako očuvati i unaprijediti ljubavnu vezu:
1. Nađite vremena za partnera/icu

Morate pronaći vrijeme za svog partnera/icu i staviti to kao prioritet. Ti trenutci moraju biti važniji od posla, novca i prijatelja/ica.

2. Podijelite tajne s partnerom/icom

Svi imaju tajne ali kad podijelite skrivene misli s partnerom, onda dijelite i poseban zajednički osjećaj o izrečenom. Porodica i prijatelji za neke stvari ne trebaju znati.

3. Organizujte večernje izlaske

Bilo da se radi o večeri u dvoje, ili izlasku s prijateljima, izlasci su jako bitni čak i ako ste u dugogodišnjoj vezi s istom osobom.

4. Začinite svoj ljubavni život

Ako je seks u vezi postao monoton i to vam smeta, pokušajte i taj dio odnosa "organizovati" i truditi se da prakticirate seks najmanje dva puta sedmično. Istraživanja su pokazala da tako možete spasiti svoju vezu. Sama pomisao da ćete npr. sutra navečer imati seks, čini i druge dane nekom vrstom ljubavne predigre.

5. Stavite pod kontrolu vaše troškove

Ukoliko živite s partnerom/icom kontrolirajte svoje troškove i izbjegavajte dugove. Ako imate problema s novcem, to će se na vašu vezu višestruko odraziti. Stručnjaci preporučuju da prije nego odete u šoping, prvo zajednički platite sve račune i obaveze jer su to stvari zbog kojih se parovi najčešće svađaju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: