Ljubav i veze
16

Ove poznate osobe bije glas da su loši ljubavnici

Klix.ba
Mnoge poznate ličnosti dobijaju odlične kritike za svoje uloge, a dosta njih su proglašeni najseksiplnijim javnim ličnostima. No, uprkos tome što brojni fanovi maštaju o njima kao seks simbolima, u krevetu se neki od njih i nisu baš dobro pokazali.
Keith Olbermann
Keith Olbermann

Blic.rs je napravio listu 10 poznatih ličnosti koje nisu ostavile dobar utisak u spavaćoj sobi.

1. Keith Olbermann

Bivši domaćin MSNBC-a je brz na riječima kada se obraća ljudima na televiziji kao sportski komentator, ali se nije pokazao kao dobar ljubavnik. Nakon susreta sa crnkom koju je šutirao po trotoaru, ona je odlučila da kao blogerka pod imenom KarmaBites1 napiše iskustvo sa njim. "Ja sam se pretvarala da on zna šta da radi. Obožavala sam ga i nisam htjela da pomisli da je toliko loš u krevetu", napisala je na blogu.

Hugh Hefner i Crystal
Hugh Hefner i Crystal

2. Hugh Hefner

Mnogi ljudi kada čuju njegovo ime pomisle na seks jer je osnivač poznatog magazina za odrasle - Playboya. No, njegova djevojka Crystal nije bila toliko impresionirana. Crystal je njegova bivša vjerenica koju je Hefner planirao oženiti , no ostavila ga je 2011. godine kazavši da je loš seks itekako doprinio tome. "Seks je trajao kao dvije sekunde", kazala je bivša zečica dodavši da velikog šefa nikada nije vidjela potpuno golog jer ne želi skinuti svu odjeću.

Paris Hilton
Paris Hilton

3. Paris Hilton

Ona je bogata, lijepa, zgodna i slavna. Redovno gledamo fotografije i snimke njenog zanosnog plesanja u noćnim klubovima. No, Paris je u sobi sramežljiva i ne snalazi se najbolje, tvrdio je Nick Carter iz Backstreet Boysa svojevremeno. Kazao je kako je ohrabrenje za stupanje u seksualni odnos tražila u alkoholu, te na taj način "jačala samopouzdanje". Carter nije bio jedini koji je opisao svoje iskustvo s prelijepom plavušom na ovaj način.

50 Cent
50 Cent

4. 50 Cent

Poznat je po svojim seksi spotovima u kojima je uvijek okružen velikim brojem atraktivnih žena. Njegovo repanje učinilo ga je poznatim, ali previše priče i neslavnim u ženskom svijetu kada su u pitanju aktivnosti u spavaćoj sobi. Egzotična plesačica koja je bila intimna sa reperom otkrila je javnosti da njihov seksualni susret.

"On je govorio one otrcane fore 'mnogo mi se sviđaš' na šta sam ja rekla da li smo došli ovdje da pričamo ili da imamo neku akciju? U krevetu sam sa reperom 50 Cent, očekivala sam da će da pršti sve od strasti, da će biti nemiran kao dječak od 14. godina", navela je plesačica.

Angelina Jolie
Angelina Jolie

5. Angelina Jolie

Najljepša žena prema izboru "Vanity Fair" magazina 2009. godine, nije baš na glasu kao velika ljubavnica. Njen bivši suprug Billy Bob Thornton rekao je da je ponekad sa modelom, ponekad sa glumicom, a ponekad sa najljepšom ženom svijeta. Ipak, navodi da je seks sa njom jako dosadan, što je mnogima teško povjerovati s obzirom na to da glumica voli lance i bičeve, piše therichest.com. Ipak, Brad Pitt je kazao kako je ona i dalje nevaljala djevojka.

Ben Affleck i J.Lo
Ben Affleck i J.Lo

6. Ben Affleck

Jeniffer Lopez je poznata po tome da ne voli iznositi detalje iz privatnog života i da je sve van scene za publiku misterija. Ipak, odlučila je ispričati svoja najbolja i najgora ljubavna iskustva. Njen bivši dečko Ben Afleck nije ostavio dobar utisak na glumicu, te je u jednoj emisiji rekla kako nema stila.

Russell Brand
Russell Brand

7. Russell Brand

Russell je poznat po divljem seksualnom životu, ali da li je to istina? Njegova bivša djevojka napisala je da je on potpuno neinspirativan u krevetu i da je seks sa njim jako dosadan. Glumac je vjerovatno hranio svoju sujetu kada je izjavio da je Katy Perry, njegova bivša supruga, loša u krevetu.

Charlie Sheen
Charlie Sheen

8. Charlie Sheen

Bivša Sheenova supruga Denise Richards spomenula je glumca u intervjuu kao osobu koja više vodi računa o ličnom zadovoljstvu nego o obostranom uživanju. Njoj se također nije svidjelo to što Charlie insistira da gledaju filmove za odrasle tokom vođenja ljubavi.

Tiger Woods
Tiger Woods

9. Tiger Woods

Biti uspješan sportista ne znači biti dobar u krevetu. Konobarica iz Las Vegasa, Jaimee Grubbs(24) koja se 31 mjesec viđala sa golferom navela je da nije zadovoljna njegovim umijećem u krevetu. Ostale djevojke koje su željele ostati anonimne rekle su da su Woodsa vrlo lako zaboravile kao ljubavnika.

Colin Farrell
Colin Farrell

10. Colin Farrell

Angelica Jerome rekla je za glumca da hoda kao tigar na ekranu ali kada se zatvore vrata da je on divlji Mickey Mouse. Žene su spominjale i da su vodili ljubav tri puta odjednom ali da je jedino posljednjih 10 minuta seks bio pravi.