Ova tri astrološka para čeka najvatrenije Valentinovo do sada

Ova tri astrološka para čeka najvatrenije Valentinovo do sada
3
D
DP
12.2.2020. u 18:19
9
komentara
3

dijeljenja
Ova tri astrološka para čeka najvatrenije Valentinovo do sada Ilustracija: Shutterstock
Jedan od najromantičnijih dana u godini, Valentinovo, sve nam je bliže, a mnogi imaju svoje specifično viđenje kako on treba proteći.
Zvijezde su se poklopile za njih, pa čak ni oni koji se nikada nisu međusobno privlačili neće moći odoljeti kada se sretnu s parom koji im je suđen 14. februara.

Za neke od nas zvijezde su rekle svoje, pa će za tri astrološka para ovo biti najseksualniji Dan zaljubljenih ikada, piše Elite Daily.

Bez obzira na to da li si odgovarate inače ili ne, zbog jedinstvene atmosfere za Dan zaljubljenih ova tri horoskopska para imat će najvatreniji praznik ikada.

1) Bik i Djevica

Ova dva znaka će se slično osjećati tokom Dana zaljubljenih i privlačit će ih energija onog drugog, posebno ako već dugo imaju želju razotkriti se i pokazati ono što se krije ispod njihove površine. Bik će se zagrijati za Djevicu i najvjerovatnije će to čuvati kao tajnu, dok će Djevica iskoračiti iz svoje zone ugodnosti i napraviti prvi korak prema Biku. Djevicama je trenutno potrebno mnogo pažnje, a Bikovi su u potrazi za uzbudljivim prilikama.

2) Blizanci i Vaga

Ovo je veoma dinamičan par i njihova mentalna povezanost, koja je tipična za zračne znakove, potisnut će u drugi plan romantiku. Blizanci će biti opijeni neodoljivim šarmom Vage, obasipat će je komplimentima, pa će je oduševiti snalažljivošću i blistavim umom. Vaga će tražiti vezu, a Blizanci prijatelje s kojima se mogu prepustiti strasti, što neće biti problem sve dok im komunikacija bude iskrena.

3) Rak i Ribe

Odnos ovog astrološkog para može se usporediti s vožnjom na čarobnom tepihu. Kod Raka je trenutno izražena potreba za romantikom i kreativnošću, dok Ribe čeznu za putovanjem i nepoznatim, što znači da su oboje u potrazi za nečim egzotičnim i spontanim. Strast će jednostavno prštati između njih sve dok budu mogli obuzdati svoj ego u određenim situacijama.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...