Na lošem su glasu
23

Koji horoskopski znakovi su najpodliji prema mišljenju astrologa

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Podrazumijeva se svaki čovjek ima dobre i loše osobine. No, astrolozi vjeruju da su neki horoskopski znakovi itekako podli.

Na prvom mjestu su naveli Bikove. Tvrde da se oni pretvaraju da su nevinašcad, ali da pokažu svoje pravo lice kada počnete s njima provoditi više vremena. Također navode da su sebični i da mogu lako zavarati ljude i slomiti njihovo srce.

Zatim su naveli Rakove koji imaju česte promjene raspoloženja i uvijek misle isključivo na sebe. Ukoliko nešto žele, gazit će sve pred sobom da to i dobiju.

Škorpije su također na lošem glasu zbog svoje loše naravi. Jako su ljubomorni i bez imalo stida će vam oteti to što žele. Problem je u tome što su vješti u sakrivanju svoje loše naravi pa njihovu zlobu prepoznate prekasno.

Strijelac je na ovoj listi jer uvijek žele osvetu. Mogu preći sve granice kako bi ostvarili ono što su zamislili. Vješti su mainpulatori i često kvare tuđe ljubavne veze.

Jarčevi su puni negativne energije i ponižavaju druge kako bi se osjetili moćnim. Osim toga, u ljubavnim vezama prave smicalice.