Ljubav i veze
22

Naučite ljubiti tako da oduzimate dah

Sarajevo-x.com
Gotovo svako se sjeća svog prvog pravog francuskog poljupca. Uglavnom je bilo sjajno iskustvo, ali za neke je bilo iskustvo borbe jezicima. Od tada smo naučili da je francuski poljubac vrlo senzualno i lično iskustvo.

Pošto su usne ženina erogena zona broj jedan, vrlo je važno da muškarci savladaju tehnike dugog i zavodljivog poljupca. Zapamtite, ukoliko je poljubite na način na koji je niko do tada nije ljubio, nikada vas neće zaboraviti. Vještina ljubljenja ne ovisi samo o manevrisanju jezikom i izbjegavanju zuba. Francuski poljubac podrazumjeva usne, jezik i ostatak vašeg tijela.

Vaše ruke su također bitne jer joj možete milovati kosu i potiljak dok je ljubite. Pošto je ljubljenje jedan od osnovnih koraka ka vođenju ljubavi postoji nekoliko savjeta za muškarce kako da to ipak bude za pamćenje.

Kontrolišite

Idući put kada je budete ljubili pridržite njeno lice i kontrolišite ugao onako kako biste željeli da je poljubite. Žena voli kada preuzmete kontrolu, a to će joj poslati poruku da ćete je sada poljubiti kao što je nikada niko nije ljubio.

Poigravajte se

Recite joj da vas uzbuđuje kada je ljubite. Možete joj predložiti da promijenite uloge i zamoliti je da ona vas poljubi kako vi ljubite nju. Bit će sretna da vam uzvrati.

Neka potraje

Ne postoji ništa tako fantastično kao što je dug, vlažan i senzualan poljupac. Vaša partnerica će osjetiti strast kroz jedan produžen moment ljubljenja. Francuski dugi poljubac je mora uzbuditi do ludila.

Pazite na tehniku

Sada, pošto ste usvojili sve savjete, vodite računa o tome kakva vam je tehnika. Ne budite pregrubi, ni prespori, vodite tempo i pustite je da prati, ukoliko mijenjate tempo sačekajte da vidite da vas prati u igri.

Posvetite pažnju njenom jeziku

Možete samo nježno da ljubite njen jezik i to će joj biti dovoljno da je vinete u nebo. Ovakva tehnika joj šalje poruku šta biste radili sa njenim klitorisom i zagarantovano ćete je izludjeti.

Poližite njene usne

Budite kreativni i slobodno napravite mali krug oko njenih usana, jer i njene usne trebaju pažnju. Vlažnim jezikom pravite kružne pokrete, njoj će se svidjeti što ne zapostavljate njene usne, a zatim je opet snažno poljubite. . Posvetite pažnju njenom licu

Kada vodite poljubac onda se opustite i dajte joj malo predaha, tako nježno počnite da ljubite njene obraze, čelo, oči i vrat, ali ne idite dalje i brzo se vratite da joj opet poljubite usne, jer vas ona čeka.

Bit ćete iznenađeni šta promišljen, dug i vlažan poljubac može. Poljubac nije sredstvo za dolazak do seksa, to već znaju umjetnici u ljubljenju. Ljubljenje je način da zadovoljite svoju djevojku i nipošto ga ne zapostavljajte, savjetuje askmen.com