Ne možete pogriješiti
46

Komplimenti koje žene vole čuti

Klix.ba
Ako postoji nešto što se muškarci uvijek pitaju kada je riječ o ženama, to je onda šta one žele i vole čuti. Kada su u pitanju komplimenti, nikada se ne može pogriješiti.

Što više komplimenata dajete, više ćete dobiti zauzvrat. Hvalite njeno tijelo, odjeću, profesionalizam ili kulinarske sposobnosti.

Ukoliko joj kažete da je prva žena u vašem životu, to će joj dati do znanja da niste ženskaroš i bit će moćno oružje u održavanju duge veze.

Ukoliko joj kažete da je dobra u krevetu, to će učiniti da se ona osjeća posebno i otklonit će sve blokade koje je možda ranije imala. Što više hvalite njene sposobnosti, to će ona biti voljnija da proba nešto novo.

Većina žena želi imati djecu, ali se također plaše kakve će majke biti. Ukoliko joj kažete da će biti dobra majka, učinit ćete je zaista sretnom. Time joj također dajete do znanja da planirate osnovati porodicu s njom.

Ako je upitate da li želi provesti život s vama pokazat ćete joj da se ne igrate s njenim osjećajima, već da zaista želite provesti svoj život s njom. Recite joj i da je vaš život bio nepotpun bez nje te da je postala neodvojiv dio vašeg postojanja.

Često je pitajte za mišljenje. Bez obzira na to da li kupujete automobil ili se dvoumite šta ćete obući na posao, ukoliko je pitate za mišljenje time ćete pokazati da je ono što ona misli bitno i vama te da poštujete njene stavove.

Pokažite joj da niste s njom samo zbog njenog tijela i izgleda. Recite joj da je ona vaš najbolji prijatelj. Pokušajte stvoriti i vezu pored seksualnog interesa.

Kažite joj da ste sretni što ste je sreli i da biste vjerovatno bili sami da nije tako. Žene volje ljubazne muškarce i ne postoji bolji način da joj pokažete da ste pravi džentlmen nego da joj kažete kako ste zahvalni što je ona takva kakva jeste.

Uvjerite je i kažite joj da zna šta vam se mota po glavi i prije nego vi to izgovorite. Kada pomisli da vas zna bolje nego vi sami sebe, davat će vam mnogo više nego što i sami tražite.

Bez obzira na to koliko puta to ponovili, ženama je bitno kada im kažete da ih volite. Za najbolji rezultat kažite joj te magične riječi kada ih najmanje očekuje.