Ne možete pogriješiti
46
Komplimenti koje žene vole čuti
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govorite joj ovo svako malo i gledajte kako vas ostavlja jer ste za nju papučar i dosadni te joj treba nešto novo i uzbudljivo. Samo oštro :D
Po mom mišljenju najbolje je u odnosu sa ženom ne taktizirati. Svaka šuplja na kraju se vrati ko bumerang.
Ona zna šta vam se mota po glavi i prije nego vi to izgovorite. Bez obzira na to koliko puta to ponovili, ženama je bitno kada im kažete da ih volite. Za najbolji rezultat kažite joj te magične riječi kada ih najmanje očekuje a sve zacinite poklonom.
Ukoliko joj kažete da je prva žena u vašem životu,pitat ce se sta vam to nedostaje pa vas ni jedna nije htjela. Ukoliko joj kažete da je dobra u krevetu,odmah ce vas zasuti pitanjima koliko ste ih imali prije nje,jesu li bile ljepse od nje,jeste li neku puno voljeli.. Većina žena želi imati djecu,ali se također plaše da ce zaglibiti sa vama pa onda ni tamo ni ovamo. Ako je upitate da li želi provesti život s vama a nemate para nestat ce u vidu magle. Ne pitajte je za mišljenje. Bez obzira na to da li kupujete automobil ili se dvoumite šta ćete obući na posao, ukoliko je pitate za mišljenje time ćete pokazati da ste mamin sin ili totalno nesposobni za donosenje odluka. Pokažite joj da niste s njom samo zbog njenog tijela i izgleda.Jer ni ona nije sa vama zbog vasih para,auta,vikendice... Ne lazite joj da ste sretni što ste je sreli i da biste vjerovatno bili sami da nije tako.Zna da cim okrene glavu vi mjerkate druge. Žene vole bogate muškarce.
Opasce nam natalitet DRASTICNO ako budemo primjenjivali sta nam kliks kaze... :))))) Samo ostro i ponasajte se prirodno, al' uvijek s dozom paznje koju treba zasluzuje - i tvoja je ;-) Trebe ne vole mlakonje, a ako im kazes da ti je prva,...MLAKONJA si ;-)
Sve su ovo fraze iz UDŽBENIKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko se bude držao ovog gore napisanom osigurana mu je pušiona kod balkanskih seljandura!
Ko ove gluposti valja i izmislja, vise od pola ovoga bi te pokopalo kod zene :D
Posebna je ako je dobra u krevetu ? Hahaha znaci i sve kur*e su posebne ??? Ma daj ...
Komplimenti koje žene vole čuti: 1) Imam veliki (posjed, racun u banci, udio u akcijama uspjesne firme, dijamant za tebe, itd) 2) Bil' se krknula?
milojka pobogu, prestani da furas dole draza mihajlovic style. Tesko se orjentisem i kad prdnes
A gluposti! Samo treba biti iskren. Lijep je svaki komplimant koji dolazi iz srca. Uostalom, ako je netko iz ljubavi sa ženom ona će to prepoznati, bez da joj Mister X išta kaže...
Ja lično nisam romantična duša, već naprotiv, uglavnom ozbiljno stvorenje. Ali postoje dvije izjave koje su mi oduvijek bile toliko izluđujuće duhovite, da ne mogu da ih izjavim bez luđačkog smijeha: (1) Volim te ljubavi moja :) (2) Samo naprijed, sreća prati hrabre :)
...nije istina za svakoga...
Ma bjezi ba nisam jednom ispadao papucar prema djevojci ustvari prema djevojkama,one to nece da cijene,nesto su uvijek ma nisam ja toliko lijepa,nisam ja toliko pametna kao sto ti kazes,pa onda jaaao ko se to zaljubio...nosi ih u hiljdu i jednu,djevojka sa kojom sada hodam upoznao sam je tako sto sam iznerviran psovao i trazio upaljac po djepovima i ispala je fina da mi da jedan...Za ove svjeze oplodace nikada nemoj te reci djevojci prvi da je volite ma sta osjecali...
po ovome ispade: LAZITE NAS DA BUDEMO SRETNE wtf
@realista postizes kontraefekat
Savjet: -majka: ''kceri Fato ne skidaj hidzaba, kad te Mujo dok je svjetla taba.''