|

"Kliknula je 'da'": Umjetnik napravio videoigru kako bi zaprosio djevojku

"Kliknula je 'da'": Umjetnik napravio videoigru kako bi zaprosio djevojku
324
Klix.ba
22.12.2013. u 12:22
46
komentara
324

dijeljenja
3D umjetnik iz Oregona zaprosio je svoju djevojku tako što joj je dao da igra videoigru koju je kreirao samo za nju.
Robertu Finku trebalo je pet mjeseci kako bi kreirao videoigru, samo da bi proveo nekoliko krajnje nervoznih minuta posmatrajući svoju djevojku Angel White kako je igra.

Angel je u igri vodila viteza koji je sakupljao dijelove zlatnog prstena kako bi spasio princezu, prije nego se Robertovo pitanje pojavilo na ekranu.

Kako bi je naveo da igra igru bez izazivanja sumnji, zamolio je njen ured, SuperGenius Studios, da kažu kako su im potrebni ljudi koji će testirati projekt.

U prostoriju za testiranje je postavio kamere, a saradnik je trebao ispitati Angel o igri nazvanoj "Knight Man: A Quest for Love".

Kada je Angel stigla do kraja igre i kliknula na sudbonosno "da", Robert je već kleknuo pored nje. Unaprijed je organizovao da porodica i prijatelji čekaju u obližnjoj prostoriji kako bi proslavili.

Robertu su u kreiranju igre pomogla dva prijatelja, a kaže kako je bilo lako ubijediti Angel da je isproba, budući da je već ranije testirala neke njegove projekte.

"Prva misao koja mi se javila kada sam je vidio bila je da je prelijepa i da igra videoigre, odmah sam je želio oženiti", kaže Robert.
Prijavi grešku


Komentari (46)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...