Kako pronaći 'gospodina Pravog'

S
Sarajevo-x.com
3.1.2010. u 08:30
0
27
Kako pronaći 'gospodina Pravog'
0
Kako pronaći 'gospodina Pravog'
San svake žene je da pronađe 'gospodina Pravog', međutim mnoge ne znaju gdje da tragaju za njim. Stručnjaci, pak, tvrde da se idealni partner uvijek krije tu negdje u vašoj blizini, samo je potrebno 'malo bolje' otvoriti oči i naravno imati nešto više samopouzdanja. Rachel Greenwald, autorica, nekoliko knjiga o muško-ženskim odnosima daje nekoliko savjeta uz pomoć kojih ćete lako pronaći srodnu dušu.
Iskoristite moderne tehnologije

Zahvaljujući modernim tehnologijama traganje za ‘gospodinom Pravim’ je veoma olakšano. Ako ste već u potrazi za idelanim partnerom veoma jednostavan način da ‘upoznate’ nekoga jeste da se logirate na Facebook i zavirite u listu prijatelja vaših bliskih prijatelja. Ako pronađete nekog zanimljivog uvijek se možete kod vaših prijatelja raspitati o toj osobi, a onda započeti razgovor s dečkom koji vam se dopada. Ukoliko vam se odmah učini interesantnim online druženje zamijenite stvarnim.

Budite informisani

Pratite dešavanja u vašoj zemlji i svijetu, glavna dešavanja u sportu (iako ga možda I ne volite), jer ako ste dovoljno informisani veoma lako ćete moći pronaći temu za razgovor, a samim time ćete povećati i svoje samopouzdanje.

Promijenite lokal

Ponekad promijenite mjesta na koja izlazite, jer tako ćete imati više šanse da upoznate nove ljude. Izađite u neki klub, naoružajte se osmijehom i dobrim raspoloženjem i situacija će se početi odvijati sama od sebe.

Ponekad sami otiđite na kafu

Možda vam je nezamislivo da sami pijete kafu uu nekom kafiću ili pak da sami gledate film u kinu, ali stručnjaci tvrde da je najviše sretnih veza je započelo upravo tako. Uzmite svoj laptop i prošetajte sami do obližnjeg kafića, ili pak izvedite svog psa u šetnju, možda vam upravo tad priđe gospodin Pravi.

Iskoristite pauzu za ručak

Najbolje mjesto da upoznate idealnog partnera jesu restorani. Iskoristite vašu pauzu na poslu tako što ćete na ručak otići u obližnji restoran jer ćete tamo zasigurno pronaći nekog slatkog dečka, a na takvim mjestima uopšte nije teško započeti razgovor.


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: