Ljubav i veze
0

Kako muškarci iskazuju ljubav

Sarajevo-x.com
Muškarci, za razliku od žena, nisu oduševljeni beskrajnom pričom o svojim osjećanjima. Ipak, to ne znači da ne vole jednako, već samo svojim djelima češće iskazuju ljubav nego riječima. Evo kratkih primjera indijskih stručnjaka za pitanja braka i veza kako kroz njegove aktivnosti uočiti da mu je zaista stalo.

Daljina ga ne sprječava da bude s tobom

Muškarci su zapravo jednostavna stvorenja. Često se vode ambicijama i znaju postaviti prioritete. Ako im je stalo, neće ih spriječiti ni stotine kilometara kako biste bili zajedno. Njihova požrtvovanost vrijedi više od one dvije riječi.

Uključuje te u svoj svijet

Vodi te kući, upoznaje s roditeljima i prijateljima, ne ustručava se govoriti da ima djevojku... Sve to pokazuje da mu je stalo jer te povezuje sa svakim dijelom "svog svijeta".

Važno je kako vodi ljubav

Djela govore više od riječi, a njegova strast učinit će ga razigranijim u krevetu. Ako niste emocionalno povezani, seks je samo akt žudnje. Mnoge žene misle da je muškarcima seks jedina potreba. To je potpuno pogrešno. Fizička intimnost predstavlja produženu ruku ljubavi. Ispunjavanje fantazija svoje partnerice i maženje u krevetu su njihov način voljenja.

Poštovanje

Biti u vezi znači imati poštovanje prema partneru, ali i pružiti mu dovoljno prostora. Oni pravi traže mišljenje svoje partnerice kad su u pitanju važne odluke, te preuzimaju svoj dio odgovornosti. Iako ga ne interesuje sve što ona priča, pažljivo je sluša i pokušava pomoći. To svaku ženu čini posebnom.

Spreman da dijeli svoje tajne

Rijetki su muškarci koje možete "čitati kao knjigu", a ako vam ipak govori i svoje tajne, znači da ima puno povjerenje u vas. Razmislite o svemu ovome prije nego što započnete sljedeću svađu i počnete ga okrivljivati što ne iskazuje osjećanja.