{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako je pozvati na izlazak

S
2.4.2008. u 14:55
0
0
Kako je pozvati na izlazak
0
Kako je pozvati na izlazak
Mnogi briljantni, nadasve genijalni dečki imaju problema sa zabavljanjem. Obično ovakvi dečki pokazuju interesovanje za mnoge sfere života, imaju formirano mišljenje i odgovore na najraznovrsnija pitanja, ali nemaju uspjeha na ljubavnom planu. Popularni američki online magazine AskMen.com ovaj put donosi savjete onim muškarcima koji poznaju, makar površno, djevojke koje im se sviđaju, ali ne znaju kako da im se približe.
Pozvati je na večeru u narednoj sedmici

Ako pozovete djevojku na večeru u sedmici koja tek slijedi, ne ostavljate joj dovoljno prostora da vas blago odbije i da vam kaže kako već ima nešto dogovoreno. Ukoliko ona odgovori da bi to bilo fino, samo je trebate brzo pitati koji joj dan najviše odgovara. U slučaju da ona i dalje oklijeva, odustanite. Posvetite pažnju drugoj djevojci jer je jasno da ona nije zainteresovana. Onog momenta kad je pozovete na večeru postaje jasno da se više ne radi o prijateljskom druženju.

Pozvati je na utakmicu

Ukoliko osjetite da je osoba koju zovete na večeru makar malo zainteresovana za sport, ovo je fantastičan način da okušate svoju sreću. Ne samo da bi trebalo biti jednostavno, nego ne iziskuje dodatne napore i osjećaj neugode za vrijeme izlaska. Ukoliko predloži da plati kartu, insistirajte da vi platite jer je vi pozivate na izlazak. Ako ona odbije tu ponudu i počne panično vaditi novac iz džepa, a očigledno je da ne glumi pristojnost, otpišite taj izlazak. Ona vam na taj način želi dati do znanja da ne želi izaći s vama na ljubavni sastanak. Stoga je najbolje odgledati utakmicu smireno jer stvari uvijek mogu biti gore.

Pozvati je na izlazak u kino

Muškarcima je obično svejedno s kim gledaju film, ali djevojkama zasigurno nije. Ako joj predložite da odete u kino i ako joj kažete da ste upravo s njom željeli odgledati jedan film, automatski joj činite kompliment. Ovako ona saznaje da ste je se sjetili dok ste razmišljali o filmu i stoga se može osjećati poželjno i sexy. Upravo takvo raspoloženje će je ohrabriti da pristane izaći s vama.

Reći joj direktno da je izvodite ovaj vikend

Nemojte je ništa pitati, recite joj da je izvodite na izlazak. Nije tajna da žene vole malo upornije muškarce. Ako nađete pravu priliku i odredite ton u kojem ćete je pozvati, ona će znati cijeniti vašu inicijativu i samopouzdanje. Ukoliko dodate da je očekuje lud provod, na njoj je i dalje da odluči da li će izaći s vama. Ipak će znati da će, ako vas odbije, propustiti istinsku zabavu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: