{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Duhoviti "saobraćajni znaci" vode do seks garaža u Cirihu

29.8.2013. u 09:23
0
53
Duhoviti "saobraćajni znaci" vode do seks garaža u Cirihu
0
U Cirihu su otvoreni prve garaže za seks, u koje je Švicarska uložila 1,7 miliona eura, a napravljene su kako bi se prostitutke sklonile sa gradskih ulica, ali i zaštitile. Kako bi boksovi bili pristupačni svim stanovnicima, vlasti su postavile duhovite "saobraćajne znakove" i putokaze.
Ukoliko neko želi da pronađe ove boksove, treba da potraži sličicu crvenog kišobrana. Putokazi će ga zatim dovesti do nekadašnje industrijske zone, gdje je sada smješteno devet drvenih drive-in boksova.

Iako je prostitucija legalna u Švicarskoj, gradskim vlastima u Cirihu smetale su prostitutke na ulicama, a željeli su ih staviti pod bolju kontrolu. Tako su ovi boksovi najavljeni još u novembru, kada su građani na referendumu izglasali ovaj plan.

Boksovi su postali toliko popularni da se već u 19 sati formira čitava kolona automobila, koja se ne smanjuje do pet sati ujutru.

Mušterije, dok čekaju u redu, pregovaraju o željenim uslugama i cijeni sa nekom od 40 prostitutki koje rade u boksovima. Na zidu svakog boksa nalaze se plakati koji mušterije podsjećaju na korištenje zaštite i siguran seks. Prostitutke su obavezne da kupe kartu sa automata, koja košta četiri eura i daje im pravo da rade u boksu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: