Romantika i erotika
31

Dame otkrile koje muške riječi u krevetu ih najviše uzbuđuju

Dž. L.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Zadovoljavanje partnera najčešće se svodi na prave pokrete koje ste napravili, ali u drugim situacijama to je ono kada znate tačno šta reći i kada. Putem Reddita dame su podijelile najseksi stvari koje su im kazali njihovi partneri.

Neki od primjera koje su naglasile su staromodna romantika. Na primjer, jedna žena kazala je da je partner uzbudio rečenicom: "Zašto se osjećaš tako savršeno u mom naručju".

Druge dame nadovezale su se na ovaj primjer govoreći kako vole da im momci i muževi samo govore da se dobro osjećaju kada su u njihovoj blizini.

Međutim, u trenucima veće strasti dame ističu da ih uzbuđuje kada partneri izgovaraju kratke psovke ili izraze kao "o moj Bože".

Jedna djevojka prisjetila se kako se uzbudila kada joj je dečko rekao da je "njegova najveća fantazija" u trenutku kada je prvi put preuzela kontrolu tokom seksualnog odnosa. Slično tome, druga je rekla da se osjećala sigurno i voljeno kada joj je dečko govorio da je lijepa dok je bila gola.

Naravno, da razgovori tokom seksa mogu postati daleko prljaviji, svjedoci su i komentari dama na Redditu. Ipak, većina žena najviše su naklonjene erotici te uživaju u šapatima na uho ili izrazima kao što su "ti si moja večeras".