Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo guru, filozof ili psihoterapeut? ah da, gospodja je pisac koji unovcava svoju fikciju usmenim putem. sreca je toliko apstraktan pojam da ne postoji sansa da se moze naucno kvantificirati. ostalo je sve prodavanje magle.
@clav apstraktan je pojam u Bosni. Da si u Dubaiu drugacije bi govorio....zena je 100% u pravu
Fakticki gospodja pokusava sebi provuci reklamu, da bi uzela pare preko prodavanja magle da moze guzove suncati negdje u Turskoj na plazi.
Bravo Vahida samo naprijed!
Naši političari jesu psihopate, ali ne pate od toga.
Ne seri
Nisu samo politicari. I narod je psihopata.
Šta ova pametuje
Neki ljudi su stvarno opterećeni tuđim životima da zaborave da žive. Koja je vaša dijagnoza doktorice?
Medicinska sestra koja je daleko izvan svoje zone kompetencije.
Jel ova barem kera ima kući, makar onaj ko privjesak veličine?!
Neka si im se nagovorila kako trebaju da planiraju život i kako da ga žive! A sad nam reci svoju dijagnozu.
Dijagnoza našeg naroda je Štokolm sindrom.
Gjkvfg
Vahida, mora da ti nisi u braku i nemas djecu? Samo se bavis tuđim brakovima. Ko si ti, kvaziumjetnice, da predstavljas nekom tvoje poimanje srece kao jedino relevantno? Valjda svaka osoba, bila ili ne bila u braku, zna šta ga čini srecnim. Ne trebas nam ti soliti pamet. Ovakve guske dobijaju medijski prostor.
Mosnjaci depresiju lece na klixu . KmeeeKmeee
Ako je ona psihoterapeut ja sam kraljica Elizabeta. Nek je ona debelo naplatila svoj govor. Pročitaš par knjiga i proglasiš sebe nekakvim terapeutom.
ima lice, ubila se da glumi harley quinn