Zaštita i do nekoliko sedmica
0
Uskoro tableta umjesto kreme za sunčanje
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi.ga, a svaki put mi se digne kad neku curu namazem po ledjima :x pihhh, jos mi i to zadovoljstvo treba ukinuti :(
Zasto tablete umjesto svega? Tablete ujesto mazanja kremom, tablete vitamina i minerala umjesto istog u prehrani, tablete za smirenje umjesto sporta i meditacije, tablete za razvijanje misicne mase umjesto jaceg treninga od prosjecnog, tablete za podizanje raspolozenja umjesto druzenja i zabave...tablete za spavanje, tablete za idenje u vc aaaaaaaa. Najbolje da se niko ne dize iz kreveta cijeli dan i da imamo tablete da ti se cini da si bio na poslu, da si bio s ljudima, da si gledao film, da isao s rajom na izlet, da si plivao negdje(sto da ne), da ti izrastu peraje, da ti se kosa nakovrdza sta vec sve ne... Ima li jos iko da uziva u zivotu i svemu sto on nosi? I smijeh i suze, pa eto cak i to mazanje kremom i njen miris i osjecaj na kozi..meni krema za suncanje uvijek podsjeca na more...hajmo ukinut kremu za suncanje i budimo alge!!!!
Sad mi kazes, kad je ljeto proslo
kako kod nas u makarskoj u kampu urlicu bosanci navece,kiselim mlijekom se poljevaju do zore.
koliko znam sunce ne grije u zatvorenom bazenu , ako bi isao na more radi slane vode onda mogu otici i na panonsko jezero , ici na more radi klime pa neces nikakav efekat primjetiti ako ne ostanes nekoloiko sedmica, a sto se tice suncanog studia i kreme to meni ne odgovara jer ne volim lazne stvari , to bi tebi mozda odgovaralo BALVANCICE !
Još malo pa ce biti i tablete umjesto hrane :D
@no shit Pa isto sunce grije i na bazenu i na moru B.A.L.V.A.N.E! Zato se ne ide na more, već radi slane vode i klime! Ako hoćeš pocrniti: 1. sunčani studio, 2. krema za vještački ten!
kakva glupost , uzet tabletu da nebi pocrnio , pa sto bi onda isao na more kad ne mogu da dobijem tan , onda mogu otici i na bazen isto mi dodje
stvar je balansa...mi smo evoluirali tako da koristimo UV svjetlost za kreiranje vitamina D iz provitamina D...previse UV je stetno, kao i premalo
Safet Susic - Pape, selektor BiH