Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su oni uposlenici što drmaju lovu sa prodajom termina na ambasadi.... Koja je to bagra
A vidi švabica sa pasošima, baš mi se sviđaju Mislim na pasoše 🤣🤣
Gledaj bosnja sto se laktaju za gratise :)
Za sve saznamo nakon što se završi. pa možete li nas obavijestiti da ima ovaj bazar i da će se organizirati? Kakav ste vi medij?
Divna stvar.Svaka cast
Ovo je predivno
kao prvo ovo je BOŽIĆNI BAZAR::kao drugo gdje su obilježja Kršćanstva ili bar Hrvata u BOSNI...gospođo ambasadorice ...nemate DAMU da istaknete obilježje, boji te se reakcije balija..zašto ne organizirate pederski skup svojih ljigavaca
U sred Sarajeva imas Bozicni bazar i grad je u praznicnoj atmosferi i to je normalnim osobama skroz ok, sad je problem jer nisu istakli kriz od 5 metara, kao sto ste vi istakli bizaran kriz iznad Mostara ili Notre-Dame-crkvetinu koja odudara od krajolika, nakon Tita Hag je vama najbolji penicilin do sada, smrt UZP-u!
@U96 nisam spomenu križ od 5 metara..ali vam smete i od 5 centimetara...znaš li tko se preobraz i pokaže pravo lice kada vidi križ....CRKVETINA da odudara od krajolika..kako je sa vam život skladan..merhametli ste vi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Imal onog celavog sto zahebava narod koni aplicira za vizu?