Odmor na vidiku
28

Upim: Oslobodite svoju želju za ljetom

Želja za odmorom od posla ili škole dobija poseban oblik. Odaberite kako ga provesti sa UPIM kolekcijom za žene i muškarce kao i Blukids dječijom kolekcijom Ljeto '22.

Oslobodite svoju želju za ljetom s kupaćim kostimima, haljinama, košuljama i svim dodacima nove kolekcije za plažu. U novoj kolekciji pronađite kostime za sve ukuse, od najblistavijih boja s printevima do klasičnih jednobojnih. Vijugave haljine, jarke boje, bezvremenski uzorci će dati posebnu svježinu ovoga ljeta.

Modeli sa udobnijim, većim veličinama, posvećeni ženama sa oblinama će maksimalno iskoristiti vašu figuru i stvoriti udobnost i samopouzdanje u bilo koje doba dana.

Muška lanena košulja, možda usklađena sa kupaćim, definitivno ne smije nedostajati za vaš povratak na plažu. Lan štiti od sunčevih zraka i ima izvrsnu transpiraciju. Tako je: apsorbira 1/5 svoje težine prije nego što stvori osjećaj vlage. To ga čini savršenim saveznikom za ugodno, svježe i suho ljeto.

Za školarce koji su spremni napustiti klupe i zaroniti u bazen ili uljepšati plaže, otkrijte nove kupaće kostime. Neka sve bude spremno za nove ljetne avanture uz završen mix, delikatnost cvijeća i živahnost jednobojne boje.

Kolekcija je dostupna u prodavnicama kao i na online shopu italianbrands.ba.