Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo te jesi vidio pločice u bazenu nisu otpale a kod mene drzale tačno jednu godinu kvaliteta i qurca kod nas.
HIćo je tada bio glavna ličnost, predstavljan pozitivno svuda, posebno u Americi a u Čikagu se vršila tortura nad jevrejima. Ah, taj divni svijet, danas si dobar a sutra si najveće zlo.
"Olimpijsko selo postalo je selo smrti. " Crni i Crveni isto zlo.
Eins, zwei...puhhpuuhhh... Ne ispunjavaš normu! Auf Wiedersehen
Jos jedan dokaz kradje autorskih prava od strane klixa. Daily mail i njegov novinar Allan Hall je zrtva klixa ili su i oni postali cuveni BH novinari koje napada Dodik a brani Americka ambasada.
Na stranu sve , ali imao je stila i znao je šta valja , mora mu se priznati .
Ma kud ne pokori svijet da nam svima bude bolje......vizionar ili marsovac ili sotona ili anđeo svejedno zovimo ga kako hoćemo kapa do zemlje. ......sada se pokazuje da je čovjek bio 100 % upravu.
Desava se :)
"Njegovi stanari su bili mučitelji iz KGB-a i SMERSH-a koji su bazen i ostale prostorije koristili za mučenje, a tijela svojih žrtava bacali po cijelom mjestu. Olimpijsko selo postalo je selo smrti". Sto Klix voli da dramatizuje. KGB olimpijski bazen koristio za mucenje :-) KGB je sluzba drzavne bezbjednosti jedne socijalisticke zemlje, nije tamnica spanske inkvizicije. Oni su nepodobne slali u Sibir, nisu ih mucili po bazenima.
U pravu si. U poredjenju sa CIA agentima i njihovim metodama i djelatnostima, KGB je gotovo bajkovit. Oni su otisli tako daleko da vise ne moraju da kriju svoje zlocine. Toliko su isprepadali svoje stanovnistvo strasnim sovjetskim sluzbama, da su slijepi pred zlocinima svojih dzelata. Ali sta ti ja pricam, ti to znas bolje od mene. Ti si jedan od slijepih :-)
dok bosnjaci sjeku vene za hitlerom,evo kako se ostali muslimani spremaju u borbu,uz putina......http://www.kurir.rs/planeta/video-ceceni-spremni-da-poginu-za-putina-10000-komandosa-ce-ratovati-za-rusiju-clanak-1649379
Hahahahga pa te vase stranice zarkane stvarno lupaju gluposti, pa covjece dovoljno je.procitati naslove, ubilo se za seljake i malogradjane... "velicanstven potez....nadigrao eu i sad" hahahahhaha
jaro....malo su tri nata da pobjede srbe.....mi to ladno sve prepisamo...mogu samo da nas mrze :)